Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Shakira και Rauw Alejandro ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Te Felicito» – Hit Channel

Written by on 22 Απριλίου 2022

[ad_1]

Δύο από τους πιο καυτούς καλλιτέχνες της latin σκηνής σε μία παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική συνεργασία.

Η Shakira συνεργάζεται με τον Rauw Alejandro στο «Te Felicito», ένα κράμα από electro-pop, funk κιθάρες και έναν καταιγιστικό ρυθμό reggaeton.

Το «Te Felicito» (Σε Συγχαίρω) είναι ένα σαρκαστικό αντίο σε έναν άνθρωπο που δεν αλλάζει, με τη Shakira να τραγουδά ότι επιτέλους βλέπει κάποιον γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

Εξίσου διασκεδαστικό είναι και το music video του τραγουδιού που γυρίστηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας με τη σκηνοθεσία του Καταλανού Jaume de la Iguana, με τον οποίο η Shakira συνεργάστηκε ξανά στο «Me Enamoré».

Η Shakira μπαίνει όλο και περισσότερο στο νεανικό και μοντέρνο reggaeton κλίμα, από τον τρόπο που ξεδιπλώνεται στις χορογραφίες μέχρι τα εφέ που βάζει στη φωνή της κατά τη διάρκεια του «Te Felicito».

Από την πλευρά του, ο Rauw Alejandro εμφανίζεται στη μέση του τραγουδιού σε αυτό υπέροχο ντουέτο με τη Shakira, με τις φωνές τους να συνυφαίνονται μελωδικά. Στο σόλο μέρος, ο Πορτορικανός σταρ σαρώνει με την παρουσία του και δείχνει την άλλη πλευρά του «Te Felicito» αλλάζοντας την ατμόσφαιρας, από τα χρώματα μέχρι τα κοστούμια.

Το μουσικό βίντεο για το «Te Felicito» είναι επίσης μια ευκαιρία για τη Shakira και τον Rauw Alejandro να εκτελέσουν μαζί διασκεδαστικές ρομποτικές χορογραφίες.

Η Shakira ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Te Felicito» μέσω των κοινωνικών δικτύων με ένα σύντομο βίντεο του τραγουδιού που έχει ήδη πάνω από 1,3 εκατομμύρια αναπαραγωγές και περίπου 4.600 σχόλια στα οποία οι θαυμαστές της εξέφρασαν την αγάπη τους για το τραγούδι, διαβεβαιώνοντας ότι θα γίνει επιτυχία.

Ο Rauw Alejandro ανάρτησε ένα άλλο απόσπασμα του music video από το «Te Felicito» στο λογαριασμό του στο Instagram που συγκέντρωσε μισό εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 2.200 σχόλια.

Το «Te Felicito» (Sony Music Latin) διαδέχεται για τη Shakira το «Don’t Wait Up», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2021 και στο οποίο η Κολομβιανή τραγουδίστρια πειραματίστηκε για άλλη μία φορά με τη φουτουριστική electro-pop παραγωγή.

[ad_2]

Source link