Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Alter Ego: Προβολή της ταινίας στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμος

Written by on 22 Απριλίου 2022

[ad_1]

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία , με αφορμή την η επέτειο από τη Γενοκτονία των Αρμενίων σας 107 , προσκαλεί στην προβολή της ταινίας του Αρμένιου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Vigen Chaldranyan (Βικέν Τσαλντρανιάν), “ με τίτλο Alter Ego”.

Η προβολή θα λάβει χώρα την Τετάρτη στον Κινηματογράφο , 27.4.2022, Μικρόκοσμος Η ταινία που προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα . , , είναι αρμενόφωνη και υποτιτλισμένη στα Αγγλικά Πριν την προβολή θα . , απευθύνει σύντομο εισαγωγικό χαιρετισμό η Αυτού Εξοχότητα ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία κ . Τιγκράν Μκρτσιάν .

Η ΤΑΙΝΙΑ – ΣΥΝΟΨΗ

Ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας είναι ο Έντγκαρ Νοβέντς γνωστός , συγγραφέας και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Γερεβάν στο τμήμα Μέσων , Μαζικής Ενημέρωσης Ο ήρωας συγκεντρώνει πληροφορίες ιστορικό και . , αρχειακό υλικό για να γράψει ένα μυθιστόρημα σχετικό με τη ζωή του ιερέα , Κομιτάς Βαρταμπέτ του μεγάλου Αρμένιου μουσικού συνθέτη και πατέρα της , , σύγχρονης αρμενικής μουσικής ο οποίος εκδιώχθηκε και φυλακίστηκε από , τους Οθωμανούς Τούρκους κατά τη διάρκεια της Γενοκτονίας μαζί με , εκατοντάδες άλλους Αρμένιους διανοούμενους Ως αυτόπτης μάρτυρας της . φρικαλεότητας των σφαγών ο Κομιτάς υπέστη σοβαρότατη μετατραυματική , διαταραχή και ψυχική αναστάτωση που οδήγησαν στον εγκλεισμό του σε , ψυχιατρικές μονάδες μέχρι το τέλος της ζωής του .

Η διαδικασία της έρευνας του Νοβέντς αποτελεί σημειολογικά τη νοητή γέφυρα που ενώνει το παρελθόν με το παρόν το ονειρικό με το πραγματικό Στην , . προσπάθειά του να ιχνηλατήσει την πορεία του Κομιτάς από τον εκτοπισμό του έως τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική στο Παρίσι ο Νοβέντς , αποπειράται να αναβιώσει τα βάσανα και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις του ήρωά του Απώτερος στόχος του είναι να λύσει το μυστήριο της Μεγάλης . Σιωπής των τελευταίων είκοσι χρόνων της ζωής του Κομιτάς στο Παρίσι . Παράλληλα με αυτό ως σύγχρονος διανοούμενος και χρονικογράφος της , εποχής του ο Νοβέντς αναμειγνύεται ενεργά στις εξελίξεις και τα σημαντικά , γεγονότα της καθημερινότητας στην Αρμενία .

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ηθοποιοί:  Βαρτάν Μκρτσιάν Ανί Γαζαριάν Άρτο Χατσατουριάν Βατσέ Σαραφιάν Γκρασφέρ Βανίκ Μκρτσιάν
Παραγωγοί: Βικέν Τσαλντρανιάν Κεβόρκ Κεβορκιάν Καρέν Γαζαριάν 
Σενάριο:  Βικέν Τσαλντρανιάν Ρουπέν Χοβσεπιάν
Διεύθυνση φωτογραφίας : Αρτούρ Ουστιάν
Σχεδιασμός παραγωγής : Βικέν Τσαλντρανιάν
Μουσική: Αντρανίκ Μπερμπεριάν Κομιτάς Κλωντ Ντεμπισί Αβέτ Τερτεριάν Ηχοληψία: Τιγκράν Κουζικιάν Αρμάν Αβετισιάν
Μοντάζ: Μανβέλ Χοβσεπιάν
Εταιρείες παραγωγής: Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου της Αρμενίας Sharm Holding

Kεντρική φωτογραφία θέματος: imdb.com © Sharm Holding

[ad_2]

Source link