Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο The Kid LAROI επιστρέφει με το νέο single «Thousand Miles» – Hit Channel

Written by on 22 Απριλίου 2022

[ad_1]

Το πρώτο single του The Kid LAROI για τη φετινή χρονιά.

Ο The Kid LAROI επιστρέφει και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την κυκλοφορία του νέου single «Thousand Miles».

Το τραγούδι αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του The Kid LAROI, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα Βραβεία Grammy 2022.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι όταν πρωτογνώρισα τη σημερινή κοπέλα μου», εξηγεί ο The Kid LAROI για την ιστορία του «Thousand Miles».

«Μου άρεσε πραγματικά, αλλά ήξερα τότε ότι δεν μπορούσα να της δώσω τη σχέση που της άξιζε λόγω της κατεύθυνσης που είχε πάρει η ζωή μου – ήμουν πολύ νέος, προσπαθούσα να κυνηγήσω το όνειρο που είχα να γίνω μεγάλος καλλιτέχνης ή ότι κι αν ήταν αυτό», συνεχίζει.

«Σε αυτό το τραγούδι της λέω να μείνει “χίλια μίλια” μακριά μου γιατί δεν ήθελα να την πληγώσω. Αλλά εδώ είμαστε μετά από τόσο καιρό και υποθέτω ότι πάει αρκετά καλά», αναφέρει.

Ο 18χρονος Αυστραλός καλλιτέχνης που ζει πλέον στο Λος Άντζελες έχει σχέση με την προσωπικότητα του TikTok και μοντέλο Katarina Deme, η οποία εμφανίζεται και στο μουσικό βίντεο για το «Thousand Miles».

The Kid LAROI

Την παραγωγή του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Louis Bell, ο πολυπλατινένιος παραγωγός που είναι υπεύθυνος για τις επιτυχίες καλλιτεχνών όπως οι Post Malone, Halsey, Benny Blanco, Justin Bieber και άλλων.

«Είναι δύσκολο να τα παρατήσεις όλα / Προσπαθώ να σε μπλοκάρω αλλά εισβάλλεις στις σκέψεις μου / Και έχεις δέκα δάχτυλα τυλιγμένα γύρω από την καρδιά μου», τραγουδά ο The Kid LAROI σε ένα από τα κουπλέ.

Το «Thousand Miles» (Columbia Records / Sony Music) είναι το πρώτο single του The Kid LAROI για τη φετινή χρονιά και αποτελεί συγχρόνως την πρώτη του πρόταση μετά το EP «F*ck Love 3: Over You», μία από τις πιο προσωπικές δουλειές του μέχρι σήμερα, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ακρογωνιαίος λίθος του EP ήταν η συνεργασία του The Kid LAROI με τον Justin Bieber στο hit single «Stay» που κατέκτησε τα charts και διένυσε επτά εβδομάδες στο No. 1 του Billboard Hot 100.

Από την κυκλοφορία του το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι σήμερα, το «Stay» έχει συγκεντρώσει τον ασύλληπτο αριθμό των 1,7 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify.

[ad_2]

Source link