Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Ed Sheeran συνεργάζεται με τον Lil Baby στο remix του «2step» – Hit Channel

Written by on 22 Απριλίου 2022


Οι εκπλήξεις από τον Ed Sheeran συνεχίζονται.

Ο Ed Sheeran ενώνει τις δυνάμεις του με τον Lil Baby σε μία νέα εκδοχή του τραγουδιού «2step».

Η πρωτότυπη έκδοση του τραγουδιού περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «=» (Equals) του Ed Sheeran που κυκλοφόρησε από την Atlantic Records / Warner Music τον Οκτώβριο του 2021 και έκανε θραύση στα charts.

Το «2step» ανανεώνεται τώρα με ένα μελωδικό rap κουπλέ από τον δημοφιλή ράπερ από την Ατλάντα Lil Baby.

Το music video για το remix του «2step» γυρίστηκε στο Κίεβο πριν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Όλα τα έσοδα από το YouTube θα παραχωρηθούν στις προσπάθειες παροχής βοήθειας στην Ουκρανία από τη βρετανική Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης για τις Καταστροφές (DEC).

«Γύρισα το βίντεο για το “2step” στην πόλη του Κιέβου, στην Ουκρανία, πριν αρχίσουν να λαμβάνουν χώρα οι καταστροφικές πράξεις βίας», δήλωσε ο Ed Sheeran.

«Ήταν η πρώτη επίσκεψη που έκανα στη χώρα και ένιωσα τόσο ευπρόσδεκτος κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εκεί – από όλους, από το συνεργείο παραγωγής μέχρι τους πολλούς ανθρώπους που συνάντησα κατά τη διάρκεια των κενών ημερών μου», συνέχισε.

«Η Ουκρανία είναι μια υπερήφανη χώρα με αντοχή και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να γυρίσω το βίντεο μου εκεί. Συμπαρίσταμαι στην Ουκρανία και θα δωρίσω τα δικαιώματά μου από τα streams του βίντεο στο YouTube στην ανθρωπιστική έκκληση της DEC για την Ουκρανία», πρόσθεσε.

Η ουκρανική εταιρεία παραγωγής του music video για το remix του «2step», Radioaktivefilm, ανέφερε: «Αυτό το βίντεο μας θυμίζει πραγματικά τις καλύτερες στιγμές- ήταν το τελευταίο βίντεο που κάναμε πριν καταρρεύσει ο κόσμος μας. Όταν το παρακολουθούμε, μας δίνει λίγη κανονικότητα και ευτυχία, και ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το βίντεο όσο εμείς αυτή τη στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο μήνα ο Ed Sheeran συμμετείχε επίσης στην τηλεοπτική συναυλία «Concert For Ukraine» που προβλήθηκε από το ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο για την οικονομική ενίσχυση της ανθρωπιστικής έκκλησης για την Ουκρανία από την Επιτροπή Έκτακτη Ανάγκης για τις Καταστροφές. Η συναυλία συγκέντρωσε πάνω από 12 εκατομμύρια λίρες.

Το «2step» είναι το δεύτερο τραγούδι από το άλμπουμ «=» του αστέρα της pop που αποκτά remix σε συνεργασία με άλλον καλλιτέχνη. Τον Φεβρουάριο, ο Ed Sheeran ένωσε τις δυνάμεις του με την Taylor Swift σε μία νέα εκδοχή του «The Joker and the Queen».



Source link