Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Roi και Trannos σε μία hot συνεργασία

Written by on 23 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ένα από τα πιο viral tracks των τελευταίων εβδομάδων στο TikTok.

Ο μοναδικός Roi 6/12 και ο εκρηκτικός Trannos, δύο από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής trap σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο απόλυτο mega hit «SAMA».

Το «SAMA» είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός ήχων που εκφράζει τη φρεσκάδα του Roi 6/12 και του Trannos.

Ο Roi 6/12 έκανε την εμφάνιση του στη δισκογραφία πριν από περίπου δύο χρόνια και έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει μερικά από τα μεγαλύτερα hits της trap σκηνής.

Διαφήμιση

Μεταξύ αυτών το «Forema» με τον TOQUEL, που μετράει πάνω από 11 εκατομμύρια streams, καθώς επίσης και το «Bossidonas» με τον Bossikan, το «Mask Off» και το «Bar».

Ο νεαρός ράπερ και μέλος της Mad House Records έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δώσει το δικό του στίγμα στο rap game με τη χαρακτηριστική χροιά του και τα έξυπνα flows του και σύντομα αναμένεται να μας χαρίσει ακόμα περισσότερα hits.

Το «SAMA» σε μουσική του Roi 6/12 και στίχους των Roi 6/12 και Trannos αποτελεί ένα από τα πιο viral tracks των τελευταίων εβδομάδων στο TikTok, και ήδη σαρώνει στις πλατφόρμες από streaming τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του.

Την κυκλοφορία του «SAMA» συμπληρώνει και το super fresh καλοκαιρινό music video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Οι χρωματικές αντιθέσεις και οι εναλλαγές σκηνών δημιουργούν μια δυναμική ατμόσφαιρα που αναδεικνύει την ενέργεια αυτής της συνεργασίας.

Ο Roi 6/12 και ο Trannos αποδεικνύουν με το «SAMA» την ανεξάντλητη δημιουργικότητά τους και την επιρροή τους στη σύγχρονη ελληνική trap σκηνή.

Το «SAMA» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link