Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το music video για το νέο τραγούδι «Στόχος»

Written by on 23 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Καλομοίρα ξεχωρίζει για το αξεπέραστο ταπεραμέντο της στο νέο video clip της.

Η Καλομοίρα παρουσιάζει ένα dance music video για το τραγούδι της «Στόχος».

Το νέο single «Στόχος», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, σημείωσε ρεκόρ pre-save στο Spotify, ενώξ η Καλομοίρα πρωταγωνίστησε και στο εξώφυλλο της playlist Greek Pop της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, ενθουσίασε κοινό και ειδικούς, με τα streams στο Spotify να αυξάνονται συνεχώς. Το χορευτικό smash hit, που ξεχωρίζει για τον ρυθμό του, είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαφήμιση

Τη σκηνοθεσία του νέου music video της Καλομοίρας υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος, ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που δύο ταινίες του προβάλλονται στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα στον κόσμο, στο Netflix.

Τους στίχους του νέου single «Στόχος» υπογράφει ο Δημήτρης Παπασταθόπουλος και τη μουσική η dream team διεθνών δημιουργών που αποτελείται από τον Mario Puglia, Mark F. Angelo, Demetri James Gountounas και τον Gabriel Gallucci.

Η Καλομοίρα ξεχωρίζει για το μοναδικό της μουσικό στίγμα, το αξεπέραστο ταπεραμέντο της και την εκρηκτική παρουσία της on stage, αποτελώντας, όχι μόνο μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και icon performer.

Η Καλομοίρα είναι εδώ και πρωταγωνιστεί και δισκογραφικά με το νέο της summer hit «Στόχος», με την τηλεοπτική της εμφάνιση στο show «Just the 2 of Us», ενώ γνώρισε και την αποθέωση στα Mad Video Music Awards 2023.

Στη σκηνή των βραβείων, η Καλομοίρα παρουσίασε ένα medley του «I’m Good» και του «Cha Cha Cha», με τη Stefania και τις 3SUM, καθώς και με τη συμμετοχή του Käärijä που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στη φετινή Eurovision.

[ad_2]

Source link