Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Kesha και ο Dr. Luke κατέληξαν σε διακανονισμό της πολύκροτης δικαστικής διαμάχης τους

Written by on 23 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Σε διακανονισμό της τελευταίας στιγμής κατέληξαν η Kesha και ο Dr. Luke – Τέλος σε εννέα χρόνια δικαστικής διαμάχης

Η Kesha και ο Dr. Luke κατέληξαν σε εξωδικαστικό διακανονισμό της πολύκροτης νομικής διαμάχης τους, όπως ανακοίνωσαν και τα δύο μέρη.

Τόσο η 36χρονη τραγουδίστρια όσο ο 49χρονος παραγωγός εξέδωσαν χωριστές δηλώσεις σχετικά με τον διακανονισμό, σημειώνοντας ότι αυτό είναι το τέλος της μακροχρόνιας δικαστικής διαμάχης τους.

Ο Dr. Luke ανέφερε στη δήλωσή του ότι «εύχεται στην Kesha καλή τύχη», ενώ η Kesha σχολίασε ότι εύχεται «μόνο ειρήνη».

Διαφήμιση

«Μόνο ο Θεός ξέρει τι συνέβη εκείνο το βράδυ.Όπως έλεγα πάντα, δεν μπορώ να ανακαλέσω όλα όσα συνέβησαν», δήλωσε αναλυτικότερα η Kesha.

«Ανυπομονώ να κλείσω την πόρτα σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου και να ξεκινήσω ένα νέο. Εύχομαι μόνο γαλήνη σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη», συνέχισε.

Ο Dr. Luke σχολίασε: «Αν και εκτιμώ ότι η Kesha αναγνωρίζει και πάλι ότι δεν μπορεί να ανακαλέσει τι συνέβη εκείνο το βράδυ το 2005, είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν συνέβη τίποτα».

«Ποτέ δεν τη νάρκωσα και δεν της επιτέθηκα και ποτέ δεν θα το έκανα αυτό σε κανέναν», υποστήριξε.

«Για το καλό της οικογένειάς μου, αγωνίστηκα με σθένος για να καθαρίσω το όνομά μου για σχεδόν δέκα χρόνια. Ήρθε η ώρα να αφήσω πίσω μου αυτό το δύσκολο θέμα και να συνεχίσω τη ζωή μου. Εύχομαι στην Kesha καλή τύχη», πρόσθεσε.

Kesha
Valerie Macon / AFP

Πριν από δέκα ημέρες, εφετείου της Νέας Υόρκης αποφάσισε ότι ο Dr. Luke θα θεωρηθεί δημόσιο πρόσωπο για τους σκοπούς της αγωγής του, ρίχνοντας το βάρος στον παραγωγό να αποδείξει ότι δυσφημίστηκε από την Kesha.

Το δικαστήριο έκρινε επιπλέον ότι η Kesha θα μπορούσε να διεκδικήσει μέρος των νομικών εξόδων της από τον Dr. Luke, αν αθωωνόταν στις κατηγορίες.

Όμως το δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του Dr. Luke σε άλλες πτυχές και αποφάνθηκε ότι ορισμένοι από τους ισχυρισμούς της Kesha που ήθελε η τραγουδίστρια να μην γίνουν αποδεκτοί επρόκειτο να παραμείνουν στην αγωγή και να αφεθούν στην κρίση των ενόρκων.

Η δίκη της αγωγής επρόκειτο να ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου, μετά από εννέα χρόνια αναμετρήσεων στις δικαστικές αίθουσες μεταξύ της Kesha και του Dr. Luke για τη διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούσαν.

Η πολύκροτη νομική διαμάχη ξεκίνησε το 2014, όταν η Kesha ισχυρίστηκε ότι ο Dr. Luke (Lukasz Gottwald) τη νάρκωσε και στη συνέχεια τη βίασε το 2005.

Ο Dr. Luke αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και κατέθεσε αγωγή εναντίον της Kesha για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με τόσο με τους ισχυρισμούς εναντίον του όσο και τον ισχυρισμό της ότι επιτέθηκε και σε άλλη τραγουδίστρια.

Ο παραγωγός ισχυρίστηκε επίσης ότι η Kesha προχώρησε στις κατηγορίες σε βάρος του επειδή ήθελε να λύσει το συμβόλαιό της με τη δισκογραφική εταιρεία του.

Ακόμα και μετά τη διάλυση της προσωπικής εργασιακής σχέσης του, η Kesha συνέχισε να έχει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Kemosabe Records του Dr. Luke, από την οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα και το νέο άλμπουμ της «Gag Order».

[ad_2]

Source link