Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η σχέση με την Kendall Jenner και η σημασία της ιδιωτικότητας

Written by on 23 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Το μόνο πράγμα που έχω είναι η ιδιωτική ζωή μου».

Ο Bad Bunny θέλει να προστατεύσει την προσωπική ζωή του κατά τη διάρκεια της φημολογούμενης σχέσης του με την Kendall Jenner.

Ο 29χρονος Πορτορικανός καλλιτέχνης απάντησε στις φήμες ότι είναι ζευγάρι με το 27χρονο μοντέλο, αφού έχουν εντοπιστεί μαζί δημοσίως πολλές φορές φέτος.

«Ξέρω ότι κάτι θα βγει προς τα έξω. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν κάτι. Ο κόσμος ξέρει τα πάντα για εμένα, οπότε τι μένει για εμένα να προστατεύσω; Η ιδιωτική ζωή μου, η προσωπική μου ζωή», είπε στο Rolling Stone.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι που θέλει να διευκρινίσει σχετικά με την προσωπική ζωή του αυτή τη στιγμή και το ειδύλλιο με την Kendall Jenner, ο Bad Bunny επέμεινε ότι θέλει να κρατήσει ιδιωτικά ορισμένα κομμάτια της ζωής του.

«Αυτή είναι η μόνη απάντηση. Στο τέλος, το μόνο πράγμα που έχω είναι η ιδιωτική ζωή μου», τόνισε.

Όσον αφορά το τεράστιο ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή του, ο Bad Bunny – το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Benito Antonio Martínez Ocasio – αναγνώρισε ότι οι θαυμαστές του θα θέλουν «πάντα να μάθουν περισσότερα».

«Συνεχίζω να ζω. Οι θαυμαστές θα θέλουν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα, αλλά εγώ δεν εστιάζω σε αυτό. Πάντα θα συνεχίσω να ζω με τον δικό μου τρόπο», είπε.

Ο Bad Bunny και η Kendall Jenner δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τη σχέση τους, αλλά το μοντέλο φέρεται να πιστεύει ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα μεγάλο μέλλον μαζί, καθώς ο ράπερ της φέρεται «σαν απόλυτος τζέντλεμαν».

Τον περασμένο μήνα μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly: «Αισθάνεται ότι (ο Bad Bunny) έχει το ολοκληρωμένο πακέτο και της φέρεται σαν απόλυτος τζέντλεμαν».

Η Kendall Jenner λατρεύει επίσης την αυτοπεποίθηση του Bad Bunny και το φημολογούμενο ζευγάρι φέρεται να απολαμβάνει τον χρόνο που περνά μαζί.

«Περνούν υπέροχα μαζί και εκτιμά το γεγονός ότι εκείνος τα πηγαίνει καλά με όλους τους φίλους της. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον σε πολλά επίπεδα και απολαμβάνει να τον γνωρίζει καλύτερα κάθε μέρα», πρόσθεσε η πηγή.

[ad_2]

Source link