Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Galantis, David Guetta και Little Mix συνεργάζονται στο «Heartbreak Anthem»

Written by on 21 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το «Heartbreak Anthem» είναι μια δήλωση δύναμης.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο συνεργατικό project των Galantis, ο φημισμένος DJ / παραγωγός David Guetta και οι super stars της pop Little Mix ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «Heartbreak Anthem».

Η εκρηκτική συνεργασία συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Samuel Douek, ο οποίος συνεργάστηκε πρόσφατα με τις Little Mix για το απολαυστικό clip της ανανεωμένης έκδοσης του “Confetti” που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Σε αντίθεση με τον τίτλο του, το «Heartbreak Anthem» είναι μια δήλωση δύναμης που συνδυάζει τις άψογες παραγωγές των επιτυχημένων παραγωγών με τις εκπληκτικές αρμονίες του μεγαλύτερου γυναικείου συγκροτήματος στον κόσμο.

Ο Christian Karlsson των Galantis δήλωσε για τη δυναμική δισκογραφική σύμπραξη:

«Εργαζόμαστε πάνω στο “Heartbreak Anthem” εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο! Ξεκίνησε με μερικές συγχορδίες σε ένα στούντιο στο Λονδίνο, ακριβώς πριν την πανδημία.

Όπως συνέβη με πολλές συνεργασίες σε αυτήν την εποχή, δουλεύαμε απομακρυσμένα για μήνες, στέλνοντας μπρος-πίσω από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, στη Στοκχόλμη και στο Παρίσι.

Μιλούσαμε με τον David για μια συνεργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν πολύ ξεχωριστό που είχαμε τις Little Mix και τα μοναδικά, δυνατά φωνητικά τους. Είναι υπέροχο που τελικά το κυκλοφορούμε!».

Οι Galantis, οι οποίο έθεσαν ένα νέο πρότυπο για τη δημιουργία τραγουδιών στην dance μουσικής, είναι ένα συνεργατικό project με επικεφαλής των Christian Karlsson (γνωστός και ως Bloodshy, μέλος των Miike Snow).

Το πρώτο άλμπουμ τους, με τίτλο «Pharmacy» (2015), έφτασε στο No. 1 του Dance σ Chart στο Billboard και περιείχε το χρυσό single «Peanut Butter Jelly» και τη διπλά πλατινένια επιτυχία «Runaway (U & I)», η οποία έλαβε δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, στις κατηγορίες «Καλύτερη Dance Ηχογράφηση» και «Καλύτερη Remixed Ηχογράφηση».

Το δεύτερο άλμπουμ των Galantis, με τίτλο «The Aviary» (2017), έκανε ντεμπούτο στο Top 10 σε 23 χώρες και περιλάμβανε το πλατινένιο τραγούδι. Το τρίτιο άλμπουμ τους, το «Chuch» του 2020, περιείχε μια συνεργασία με το ίνδαλμα της country μουσικής Dolly Parton στο τραγούδι «Faith», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο No. 1 τουDance / Electronic Chart του Billboard, πριν ανέβει στην κορυφή του Dance/Mix Show Airplay Chart, παραμένοντας στην πρώτη θέση για πέντε εβδομάδες.

Το «Heartbreak Anthem» κυκλοφορεί από τις Big Beat Records / Atlantic Records / Warner Music.

[ad_2]

Source link