Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Lana Del Rey κυκλοφορεί τρία νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της

Written by on 20 Μαΐου 2021

[ad_1]

Τρία νέα τραγούδια κυκλοφορεί ταυτόχρονα η Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey χαρίζει στους θαυμαστές της τρία τραγούδια από το νέο άλμπουμ της.

Μετά την επιτυχία του άλμπουμ «Chemtrails Over The Country Club», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και να ανέβηκε στο No. 2 στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο No. 1 των πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Lana Del Rey έβαλε αμέσως πλώρη για το όγδοο studio album της καριέρας της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αποκάλυψε πρόσφατα ότι η επόμενη δισκογραφική δουλειά της θα φέρει τον γενικό τίτλο «Blue Banister» και ισχυρίστηκε θα κυκλοφορήσει στις αρχές του ερχόμενου Ιουλίου, όμως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Παρ’ όλα αυτά, η Lana Del Rey προσφέρει μία αρκετά ικανοποιητική δόση από το νέο άλμπουμ της κυκλοφορώντας τρία καινούργια τραγούδια με τους τίτλους «Blue Banisters», «Text Book» και «Wildflower Wildfire».

Η Lana Del Rey έγραψε και ηχογράφησε και τα τρία τραγούδια στο Λος Άντζελες σε συνεργασία με τους δημιουργούς και παραγωγούς Gabriel Edward Simon, Zachary Dawes και Mike Dean.

Τα τρία τραγούδια κινούνται στο γνώριμο μελαγχολικό και αιθέριο ύφος της Lana Del Rey και εκπέμπουν παράλληλα μία νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Τα singles «Blue Banisters», «Text Book» και «Wildflower Wildfire» κυκλοφορούν στις ψηφιακές πλατφόρμες από τις Interscope Records και Polydor Records της Universal Music.

«Blue Banisters»

«Text Book»

«Wildflower Wildfire»

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link