Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Lil Nas X επισκέπτεται το παρελθόν του στο music video του νέου single «Sun Goes Down»

Written by on 21 Μαΐου 2021

[ad_1]

Ο Lil Nas X γυρίζει πίσω στο χρόνο για να εμψυχώσει τον νεότερο εαυτό του.

Αφού κατέκτησε την κορυφή των charts με το πολυσυζητημένο «Montero (Call Me By Your Name)», ο Lil Nas X κάνει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με το νέο single «Sun Goes Down».

Στο συναισθηματικό και ενδοσκοπικό τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music, ο Lil Nas X μοιράζεται τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι οι φίλοι του και το περιβάλλον του δεν μπορούσαν να αποδεχτούν τη σεξουαλική ταυτότητά του.

«Από τα 10, ένιωθα μοναξιά / Είχα φίλους, αλλά με κορόιδευαν / Πάντα σκέφτομαι, γιατί τα χείλη μου είναι τόσο μεγάλα; / Ήμουν πολύ σκούρος; Μπορούν να αισθανθούν τους φόβους μου; / Αυτές οι ομοφυλοφιλικές σκέψεις θα με στοιχειώνουν / Προσευχήθηκα ο Θεός να τα πάρει από εμένα», τραγουδά.

Στο κινηματογραφικό music video για το «Sun Goes Down», στο οποίο εμφανίζεται και ο πατέρας του ράπερ, R. L. Stafford, ο Lil Nas X ταξιδεύει πίσω στο 2017, όταν ήταν έφηβος και δυσκολευόταν να ταιριάξει με τους συμμαθητές τους στο Λύκειο.

Τo video αποκαλύπτει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη την εποχή, με τον ράπερ να θυμάται ότι εργαζόταν στα Taco Bell και ότι διατηρούσε μια σελίδα θαυμαστών της Nicki Minaj στο Twitter με το όνομα @NasMaraj.

«Ήμουν στο τηλέφωνο / Θαύμαζα τη Nicki από το πρωί μέχρι το βράδυ / Το μόνο μέρος που ένιωθα ότι ανήκω κάπου», εξομολογείται στο «Sun Goes Down».

Ο Lil Nas X θυμάται επίσης τη νύχτα του χορού αποφοίτησης, όπου πήγε στο μπάνιο του σχολείου για να κλάψει: «Ξέρω ότι θέλεις να κλάψεις, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από το να πεθάνεις για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν», λέει ο ενήλικος Nas στον νεότερο εαυτό του και του υπόσχεται ότι υπάρχουν φωτεινότερες μέρες μπροστά.

Ο 22χρονος ράπερ μίλησε στο «Rolling Stone» για την ιδέα του music video που σκηνοθέτησε ο ίδιος σε συνεργασία με την Psycho Films.

«Η οπτική μου αισθητική αλλάζει συνεχώς. Αλλά ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στη δουλειά μου θα ήταν πάντα ο σουρεαλισμός ή ο φουτουρισμός. Μου αρέσει πολύ να συνδυάζω την πραγματικότητα με τη φαντασία, υποθέτω ότι αυτό είναι το «πράγμα μου», είπε.

«Αλλά για το Sun Goes Down κράτησα αυτό το είδος του συναισθήματος στο ελάχιστο, γιατί ήθελα να φαίνεται πολύ αληθινό. Όμως βρίσκομαι σε μια κατάσταση διαλογισμού, όπου πηγαίνω σε αυτόν τον μωβ κόσμο που μοιάζει σαν να υπάρχουν στο ίδιο μέρος το μέλλον και το παρελθόν μου. Πετάω και πηγαίνω στο παρελθόν μου και προσπαθώ να εμψυχώσω τον εαυτό μου», περιέγραψε.

Την παραγωγή του «Sun Goes Down» έχουν φροντίσει οι Take A Daytrip, Omer Fedi και Roy Lonzo.

[ad_2]

Source link