Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ed Sheeran και Eminem τραγούδησαν μαζί στη σκηνή στο Ντιτρόιτ

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Ed Sheeran και ο Eminem τραγούδησαν μαζί το «Lose Yourself» και το «Stan».

Ο Ed Sheeran και ο Eminem συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του Βρετανού τραγουδιστή στη γενέτειρα του ράπερ, το Ντιτρόιτ, το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου.

Ο Eminem πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ένταξή του στο Rock and Roll Hall of Fame στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο 2022 και συνόδευσε τον Ed Sheeran στην τελευταία στάση της περιοδείας του «Mathematics Tour» σε μία guest εμφάνιση – έκπληξη σε δύο τραγούδια κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

«Πάντα ήμουν ενθουσιασμένος που έρχομαι να παίξω στο Ντιτρόιτ», είπε ο Ed Sheeran στους 65.000 και πλέον θεατές που είχαν συγκεντρωθεί στο Ford Field, σημειώνοντας ότι ο Eminem είναι «ένας από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες».

Διαφήμιση

«Μπορώ να σας παίξω μία διασκευή ενός τραγουδιού του;», ρώτησε στη συνέχεια το κοινό.

Ο Ed Sheeran – ο οποίος είχε επίσης εκφράσει την αγάπη του για τον Eminem κατά τη διάρκεια της συναυλίας της περιοδείας του «Subtraction» το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου στο φιλόξενο Royal Oak Music Theatre – και η πενταμελής μπάντα του έπαιξαν τότε την επιτυχία «Lose Yourself» του Eminem.

Ο 32χρονος τραγουδιστής τραγούδησε τους πρώτους στίχους μέχρι που ο Eminem εμφανίστηκε στη σκηνή στο πλευρό του, φορώντας ένα σκούρο φούτερ και καπέλο, ενθουσιάζοντας το κοινό, το οποίο ο Ed Sheeran χαρακτήρισε νωρίτερα ως το πιο δυνατό της περιοδείας του μέχρι στιγμής.

Ο Ed Sheeran και ο Eminem συνέχισαν με το πρώτο κουπλέ και το ρεφρέν του τραγουδιού, με τον ράπερ να λέει στο κοινό, που ήταν ήδη όρθιο, να «σηκωθεί».

Αμέσως μετά το «Lose Yourself», ο Ed Sheeran εξήγησε στους θαυμαστές του ότι ο Eminem ήθελε «να βγει και να πει ένα τραγούδι».

«Και του είπα: “Δεν μπορείς να έρθεις στο Ντιτρόιτ και να πεις μόνο ένα τραγούδι”. Θέλετε να ακούσετε κι άλλο ένα;», πρόσθεσε, με τους θεατές να απαντούν καταφατικά.

Eminem - Ed Sheeran - Twickenham Stadium - London - Hit Channel

Στη συνέχεια, οι δύο καλλιτέχνες επανέλαβαν την εμφάνισή τους στο Rock and Roll Hall of Fame τραγουδώντας την επιτυχία «Stan» του Eminem από το 2000, με τον Ed Sheeran να αναλαμβάνει το μέρος της Dido.

Αφού αντάλλαξαν μερικές αγκαλιές, ο Eminem είπε: «Σ’ ευχαριστώ, Ed. Σε εκτιμώ, Ντιτρόιτ. Σας αγαπώ. Ειρήνη!» και αποχώρησε από τη σκηνή υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του προς το κοινό.

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό ήταν πραγματικά καταπληκτικό», σχολίασε ο Ed Sheeran πριν περάσει στο επόμενο τραγούδι του, το «Perfect». Αργότερα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Ήταν μία τόσο αξέχαστη βραδιά. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Για το encore, ο Ed Sheeran φόρεσε μία φανέλα των Detroit Lions με τον αριθμό πέντε και το όνομα Mathers στην πλάτη σε ένδειξη τιμής στον Eminem.

Οι δυο καλλιτέχνες συνεργάζονται τακτικά τα τελευταία χρόνια, με τον Ed Sheeran φυσικά να έχει συμμετάσχει στο single «River» από το άλμπουμ «Revival» του Eminem το 2017, καθώς και με τον 50 Cent στο «Those Kinda Nights» από το άλμπουμ «Music To Be Murdered By» του ράπερ που κυκλοφόρησε το 2020.

Ο Eminem, από την άλλη πλευρά, συμμετείχε στο «Remember The Name» από το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ «No. 6 Collaborations Project» του Ed Sheeran το 2019.

Διαφήμιση

Πριν από την ένταξή του στο Rock and Roll Hall of Fame τον Νοέμβριο του 2022, ο Eminem είχε εμφανιστεί μαζί με τον Snoop Dogg στα MTV Video Music Awards 2022 τον Αύγουστο και στο ApeFest 2022 τον Ιούνιο.

Ωστόσο, ο Eminem δεν έχει πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη συναυλία από τον Οκτώβριο του 2019, όταν ολοκλήρωσε στο Άμπου Ντάμπι τις επτά διεθνείς συναυλίες που έκανε εκείνη τη χρονιά.

[ad_2]

Source link