Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Γιάννης Κότσιρας στο City Garden Festival

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής.

Το φετινό καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται στο City Garden Festival τη Δευτέρα 24 Ιουλίου για μια συναυλία γεμάτη εκπλήξεις.

Ένα υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αλλά και εμπνευσμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα έχει στο πλάι του τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου

Διαφήμιση

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνως Μάτσας, η Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και την ερμηνεία της στη «Φυλακή της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου.

Η Μυρτώ Βασιλείου θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτήν την καλοκαιρινή συναυλία με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

Η Δήμητρα Μπουλούζου μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σημαντική η συνεργασία τους στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και αυτή με το Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα Ανάποδα».

Τον Γιάννη Κότσιρα, τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπολούζου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Συμμετέχουν ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, ο Hρακλής Παχίδης στα τύμπανα και ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο μπάσο.

Γιάννης Κότσιρας - Μυρτώ Βασιλείου - Δήμητρα Μπουλούζου

Πληροφορίες

Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 21:00

City Garden Festival by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων:
211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

[ad_2]

Source link