Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (28/2023)

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart παραμένει για ένατη συνολικά εβδομάδα το τραγούδι «Ελπίδα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Παράλληλα, διατηρείται για ένατη συνολικά εβδομάδα και στο No. 1  του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες μεταδόσεις του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου στα ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Το «Ελπίδα» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού και με την κυκλοφορία του δίνει συνέχεια στα εξαιρετικά επιτυχημένα singles του άλμπουμ.

Διαφήμιση

Το «Ελπίδα» είναι το πέμπτο τραγούδι από το άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού που ανεβαίνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Προηγήθηκαν, το «Ηλιοβασίλεμα», το οποίο κυριάρχησε για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1  του Ελληνικού Airplay Chart, το «Ελεύθερος» (1 εβδομάδα), το «Τίποτα Εσύ», (3 συνεχόμενες εβδομάδες) και το «Τελικά» σε συνεργασία με τον Rack (9 συνεχόμενες εβδομάδες).

Νέες είσοδοι

«Luv You» – Playmen & Hadley (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το «Luv You» των Playmen και της Hadley.

Οι Playmen, οι masters της dance μουσικής στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά με την ξεχωριστή Hadley και δημιουργούν το hit single «Luv You».

Οι Playmen και η Hadley συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο single «Gypsy Heart», το οποίο ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού του 2013 και παραμένει αγαπημένο μέχρι και σήμερα.

Η νέα συνεργασία τους στο «Luv You» αποτελεί μία μοντέρνα επανεκτέλεση του διαχρονικού club anthem «Heavenly» των Γάλλων μουσικών παραγωγών Didier Sinclair και DJ Chris Pi, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

[ad_2]

Source link