Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Coco Jones και Justin Timberlake συνεργάζονται στο remix του «ICU»

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η αρχική έκδοση του «ICU» της Coco Jones έχει συγκεντρώσει πάνω από 185 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Coco Jones συνεργάζεται με τον Justin Timberlake σε ένα εντυπωσιακό remix του hit single της «ICU».

Ο Justin Timberlake – ο οποίος, όπως και η Coco, κατάγεται από το Τενεσί – χαρίζει στο «ICU» τη βελούδινη και γλυκιά ερμηνεία του.

Η Coco Jones έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρονιά με τη χρυσή R&B επιτυχία της «ICU», η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 185 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Urban Mainstream Radio Chart.

Διαφήμιση

Τον προηγούμενο μήνα, η Coco Jones ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει στη Βόρεια Αμερική την περιοδεία «What I Didn’t Tell You Tour» και κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα BET Awards 2023.

Εκτός από τη μεγάλη νίκη της, η Coco Jones ήταν επίσης υποψήφια φέτος στα BET Awards για τα βραβεία της Καλύτερης Γυναίκας R&B/Pop και της Καλύτερης Ηθοποιού.

Προηγουμένως, ήταν υποψήφια για τον τίτλο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα BET Soul Train Awards 2022, όπου πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με το «ICU» και απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα 54α NAACP Image Awards.

Το «ICU» χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα δέκα καλύτερα τραγούδια του 2022 από το The Hollywood Reporter και είναι ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στην επανέκδοση του EP «What I Didn’t Tell You» της Coco Jones.

Το EP κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο από τις High Standardz / Def Jam Recordings / Universal Music και έχει συγκεντρώσει πάνω από 265 εκατομμύρια streams παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες.

Η νέα έκδοση του «What I Didn’t Tell You» περιλαμβάνει επτά τραγούδια από το αρχικό EP της Coco Jones, συμπεριλαμβανομένου του «Caliber» και επιπλέον τέσσερα νέα τραγούδια, μεταξύ των οποίων το «Double Back».

Η Coco Jones ξεκίνησε από παιδί να κάνει οντισιόν στο Νάσβιλ για να ακολουθήσει καριέρα στο χώρο του θεάματος.

Έγινε γνωστή πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Let It Shine» (2012) του Disney Channel και συμμετείχε στο «Next Big Thing» του Radio Disney από το 2010 έως το 2011.

Μετά την αποχώρησή της από την Disney, η Coco Jones άρχισε να κυκλοφορεί ανεξάρτητα singles και EPs, αρχής γενομένης από το 2014. Από τον Μάρτιο του 2022, έχει επίσημο συμβόλαιο με την Def Jam Recordings.

Η Coco Jones πρωταγωνιστεί επίσης από το 2022 στη σειρά «Bel-Air» του Peacock, ένα remake της κλασικής σειράς «The Fresh Prince of Bel-Air» της δεκαετίας του 1990.

[ad_2]

Source link