Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Zayn θέλει να δώσει στην κόρη του την επιλογή να μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Written by on 16 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Zayn Malik και η πρώην σύντροφός του Gigi Hadi μεγαλώνουν την κόρη τους σε μία φάρμα στην Πενσυλβάνια.

Ο Zayn Malik θέλει να δώσει στην κόρη του «μία ευκαιρία για μία φυσιολογική παιδική ηλικία» μακριά από τους παπαράτσι.

Ο 30χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Call Her Daddy» της Alex Cooper και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, εξήγησε τις προσπάθειες που κατέβαλε για να ξεπεράσεις τους φόβους του από τότε που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Gigi Hadi τη δύο ετών κόρη του, Khai.

«Από τότε που απέκτησα την κόρη μου και από τότε που γεννήθηκε, το κύριο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να προσπαθώ να είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτήν», δήλωσε.

Διαφήμιση

«Όσον αφορά το γεγονός ότι μπορώ να κάνω πράγματα και να πετύχω πράγματα και να ξεπεράσω πράγματα – και μπορείς κι εσύ», συνέχισε.

«Μοιάζει πολύ μικρό να αφήνεις πράγματα όπως ένα συναίσθημα να σε εμποδίζουν να το κάνεις αυτό όταν έχεις ένα παιδί. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σταθώ όρθιος ως άνδρας ή απλώς ως άνθρωπος. Και να γίνω το παράδειγμα γι’ αυτήν που δεν υποκύπτει σε αυτά τα συναισθήματα», ανέφερε.

Ο Zayn τόνισε στη συνέχεια ότι είναι εξαιρετικά προστατευτικός απέναντι στο δικαίωμα της κόρης του στην ιδιωτική ζωή.

Ο Βρετανός τραγουδιστής εξήγησε ότι η απόφαση που πήραν με την Gigi Hadid να μεγαλώσουν το κοριτσάκι τους κυρίως στη φάρμα που μοιράζεται το μοντέλο με την αδελφή της Bella Hadid στην Πενσυλβάνια, ήταν για να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να της δώσουν την ευκαιρία να επιλέξει αν θέλει να ζήσει αυτή τη ζωή.

«Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να βγάλουν μία φωτογραφία. Φυσικά, όταν σκέφτηκα να αποκτήσω ένα παιδί και να το μεγαλώσω σε αυτό το περιβάλλον, ήταν πολύ κλειστοφοβικό. Δεν ήθελα να εκτεθώ σε αυτό, επειδή δεν ήταν μία επιλογή που έκανε η ίδια. Ήταν μία επιλογή που έκανα εγώ», σχολίασε.

«Σκέφτηκα λοιπόν: “Πρέπει να φύγουμε από εδώ, ώστε να έχει την ευκαιρία να ζήσει μία φυσιολογική παιδική ηλικία, όπου δεν υπάρχουν κάμερες που αναβοσβήνουν παντού συνέχεια”», παραδέχθηκε.

Zayn Malik

Ο Zayn σημείωσε επίσης ότι είναι δυνατόν να είσαι διάσημος και να έχεις ένα μέρος όπου μπορείς να βρεις «άσυλο».

«Απλά προσπαθώ να της δώσω μία επιλογή, αν θέλει να είναι μακριά από αυτό, μπορεί να είναι εδώ έξω», είπε για την κόρη του.

Ο πρώην αστέρας των One Direction περιέγραψε πώς περνάει τον χρόνο του με τον Khai και παραδέχθηκε ότι η κόρη του ήταν εκείνη που έδωσε «χρώμα» στην γκρίζα ζωή του ως ενήλικας.

«Την έχω το 50% του χρόνου, οπότε ο χρόνος που περνάω μαζί της είναι πολύ σημαντικός γιατί νιώθω ότι μεγαλώνει τόσο γρήγορα», ανέφερε.

«Όταν είμαι μαζί της, δεν εργάζομαι καθόλου», είπε, προσθέτοντας ότι περνούν «μια ολόκληρη μέρα, κάνοντας ό,τι θέλει» – ζωγραφίζουν, παίζουν με Play-Doh ή πηγαίνουν σε ψυχαγωγικά πάρκα ή ζωολογικούς κήπους.

«Απλά διασκεδάζουμε. Νομίζω ότι ανακάλυψα ξανά τη δική μου παιδική ηλικία μέσα από εκείνη. Αισθάνομαι ότι φτάνουμε σε ένα σημείο στην ενήλικη ζωή όπου όλα είναι κάπως θολά και γκρίζα και βαρετά, και σίγουρα μου έφερε πίσω αυτό το χρώμα», συνέχισε.

Διαφήμιση

Ο Zayn υποστήριξε ακόμη ότι η Khai έχει ήδη δείξει κλίση στη μουσική, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της.

«Δείχνει ήδη πολλά σημάδια μουσικής νοημοσύνης, οπότε μου αρέσει πολύ να παίζω όργανα μαζί της και να τραγουδάω μαζί της. Τραγουδάω και εκείνη τραγουδάει μαζί μου και μπορεί να κάνει καλές αρμονίες και τέτοια πράγματα – και είναι μόλις δυόμισι ετών», εξήγησε.

«Κάνει καλές αρμονίες μαζί μου και μπορεί να τελειώσει τις νότες, μπορεί να τις κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμάται ολόκληρους στίχους τραγουδιών, κάθε λέξη. Είναι έξυπνη», συμπλήρωσε.

Όσο για τη συνεπιμέλεια της Khai με την Gigi Hadi, ο Zayn δήλωσε: «Το θέμα της συνεπιμέλειας πηγαίνει καλά. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση για χάρη της Khai. Αυτή είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πηγαίνει πολύ καλά».

[ad_2]

Source link