Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Πώς ο Taika Waititi την έκανε να νιώσει σίγουρη για το νέο άλμπουμ της

Written by on 16 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Rita Ora βρήκε στον Taika Waititi την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν.

Η Rita Ora δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει το νέο άλμπουμ της χωρίς τον σύζυγό της Taika Waititi.

Η 32χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ έναν πιο «υποστηρικτικό» σύντροφο από τον σκηνοθέτη, με τον οποίο παντρεύτηκε μυστικά πέρυσι και τον επαίνεσε που τη βοήθησε να νιώσει πιο «σίγουρη» για τη δουλειά της στο νέο άλμπουμ της «You & I», που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν που να έχει υποστηρίξει τόσο πολύ τη δουλειά μου όσο εκείνος», είπε η Rita Ora στην εφημερίδα Sunday Mirror.

Διαφήμιση

«Του αρέσει κάθε τραγούδι στο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του “You & I” – το οποίο είναι ένα από τα πιο ειλικρινή τραγούδια που έχω γράψει ως τώρα», συνέχισε.

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω πολλά να κρύψω, το ηχογράφησα την επομένη του γάμου μας και είναι το τέλειο γαμήλιο τραγούδι μου», υποστήριξε για το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ της.

«Με ενθαρρύνει σε κάθε μου βήμα, η υποστήριξή του με βοήθησε να νιώσω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», σημείωσε για τον Taika Waititi.

Rita Ora

Η Rita Ora εξήγησε ότι το νέο άλμπουμ της, στο οποίο έχει συνυπογράψει κάθε ένα από τα 12 τραγούδια, καταγράφει την ιστορία του έρωτάς της με τον σύζυγό της.

«Το άλμπουμ ξεκίνησε ως ημερολόγιο και τώρα έχει γίνει μια ολοκληρωμένη ιστορία αγάπης. Βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου όπου είμαι τόσο ευτυχισμένη που ζω το παρόν και ήθελα να το μοιραστώ αυτό σε αυτό το άλμπουμ», είπε.

Η Rita Ora, η οποία γεννήθηκε στο σημερινό Κόσοβο από αλβανική οικογένεια, αναγνώρισε επίσης ότι οι γονείς της ήταν εκείνοι που της εμφύσησαν τη νοοτροπία να δουλεύει σκληρά.

Ωστόσο, τόνισε ότι πάντα θα βρίσκει χρόνο για τους αγαπημένους της.

«Νομίζω ότι η εργασιακή ηθική μου προέρχεται από την ανατροφή μου, είναι κάτι που μου εμφύσησαν οι γονείς μου», δήλωσε.

«Πάντα έλεγαν ότι ως μετανάστρια πρέπει να δουλεύω διπλά για να πετύχω τα όνειρά μου. Αλλά δεν μου δίδαξαν μόνο τη σκληρή δουλειά, μου έμαθαν επίσης το σεβασμό και τη σημασία της οικογένειας και των αγαπημένων μου προσώπων», περιέγραψε.

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να βρίσκω χρόνο για τους αγαπημένους μου και ο Taika και εγώ φροντίζουμε πάντα να βρίσκουμε αυτόν τον χρόνο», ανέφερε η Rita Ora.

[ad_2]

Source link