Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο J Balvin συνεχίζει με το «Morado» τη σειρά κυκλοφοριών «Colores»

Written by on 10 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Με ένα ακόμα χρώμα συμπληρώνεται το ουράνιο τόξο του J Balvin.

Ο J Balvin υποδέχεται την καινούργια χρονιά αποκαλύπτοντας το νέο single «Morado», με το οποίο δίνει συνέχεια στη σειρά κυκλοφοριών «Colores».

Το «Morado», ο τίτλος του οποίου σημαίνει «μοβ» στην ισπανική γλώσσα, σηματοδοτεί το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς «Colores» (Χρώματα) σε συνεργασία με την Dolby Laboratories.

Η πρώτη καμπάνια του Dolby Atmos Music αντικατοπτρίζει το όραμα του J Balvin να γίνει η μουσική μία παλέτα χρωμάτων που όλοι θα μπορούν να την αισθανθούν, εξερευνώντας συγχρόνως τον τρόπο με το οποίο τα χρώματα επηρεάζουν το εκκεντρικό στιλ του.

Ο J Balvin είχε εγκαινιάσει τον ιδιαίτερο αυτό κύκλο τον προηγούμενο Νοέμβριο με το τραγούδι «Blanco», σε παραγωγή του στενού συνεργάτη του Sky Rompiendo. Το φουτουριστικό music video του «Blanco» διαθέτει σχεδόν 97 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Κολομβιανός αστέρας επιστρέφει με ακόμα ένα reggaeton κομμάτι που φέρει το μαγικό άγγιγμα του Sky και κυκλοφορεί από την Universal Music Latino.

Τη σκηνοθεσία του music video για το «Morado» έχει επιμεληθεί ο Collin Tilley και τα γυρίσματα έγιναν σε μία έπαυλη γοτθικού τύπου, ενώ το μοβ χρώμα κάνει αισθητή την παρουσία του στα περισσότερα πλάνα.

Αυτήν την περίοδο ο J Balvin ετοιμάζει το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του.

Το 2019 έκανε την έκπληξη κυκλοφορώντας σε συνεργασία με τον Bad Bunny τη δισκογραφική δουλειά «Oasis», η οποία είναι υποψήφια για το «Καλύτερο Latin Rock, Urban ή Εναλλακτικό Άλμπουμ» στα επερχόμενα Βραβεία Grammy 2020.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η επιτυχία του τραγουδιού «Ritmo (Bad Boys For Life)», όπου ο J Balvin ένωσε τις δυνάμεις του με το κορυφαίο συγκρότημα των Black Eyed Peas.

Το «Ritmo» έχει συγκεντρώσει 389 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 241 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, ενώ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

[ad_2]

Source link