Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το music video του «You Should Be Sad» και ο φόρος τιμής στα είδωλά της

Written by on 10 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Εμπνευσμένο από τα είδωλα της Halsey είναι το music video του τραγουδιού «You Should Be Sad».

Η Halsey μοιράζεται το single και music video «You Should Be Sad», μία ανάσα πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Manic».

Όσο αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την άφιξη του τρίτου προσωπικού δίσκου της Hasley, το single «You Should Be Sad» έρχεται για συμπληρώσει τα τραγούδια του «Manic» που έχουν ήδη αποκαλυφθεί και έχουν προϊδεάσει για την πολυμορφία του συνόλου.

«Τα πιο μικρά και σπαρακτικά τραγούδια προέρχονται όλα από την country», αναφέρει η Αμερικανίδα στο Twitter.

«Έγραψα το “You Should Be Sad” στο σαλόνι μου με την κιθάρα μου. Πέρασα πολύ χρόνο και στο Nashville επίσης. Κάθε τραγούδι έχει τη δική του ταυτότητα! Πάντα έλεγα ότι “το άλμπουμ αλλάζει τις αποφάσεις τόσο συχνά όσο εγώ”», προσθέτει.

Το «You Should Be Sad» κυκλοφορεί μαζί με ένα απροσδόκητο music video σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Colin Tilley, όπου η Halsey αποτίει φόρο τιμής σε καλλιτέχνιδες όπως η Christina Aguilera και η Shania Twain.

Στην αρχή η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται όπως η Christina Aguilera στο «Dirrty» (2002) και στη συνέχεια φορά το λεοπάρ σύνολο της Shania Twain από το βίντεο του «That Don’t Impress Me Much» (1997) αλλά και το μαύρο μίνι φόρεμά της από το «Man! I Feel Like a Woman» (1997).

«Xtina, Gaga, Carrie και φυσικά Shania… Αυτό το βίντεο είναι γεμάτο με αναφορές στα σκληροτράχηλα είδωλά μου», σχολιάζει η Halsey.

Το άλμπουμ «Manic» κυκλοφορεί από την Capitol Records / Universal Music την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

Παράλληλα με τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού «You Should Be Sad», η Halsey ανακοινώνει το πρόγραμμα της βορειοαμερικανικής περιοδείας της, σε παραγωγή της Live Nation.

Η τουρνέ θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου από το Σιάτλ και θα κάνει στάσεις σε  Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Χιούστον, Ντιτρόιτ, Σικάγο, Βοστώνη, Τορόντο, Νάσβιλ, Νέα Υόρκης και σε άλλες πόλεις.

Την τραγουδίστρια θα πλαισιώσουν οι CHVRCHES, ο Omar Apollo, ο blackbear και ο PVRIS.

[ad_2]

Source link