Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Megan Thee Stallion και Normani συνεργάζονται στο single «Diamonds»

Written by on 10 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Η Megan Thee Stallion και η Normani αντλούν δύναμη και επιρροή από τη Harley Quinn.

Η εκρηκτική Megan Thee Stallion και η ταλαντούχα Normani κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους που είχαν ανακοινώσει λίγο πριν εκπνεύσει η προηγούμενη χρονιά.

Το «Diamonds» σηματοδοτεί το πρώτο τραγούδι από το soundtrack της επερχόμενης ταινίας «Birds of Prey (και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Harley Quinn)».

Το τραγούδι χρησιμοποιεί samples από το θρυλικό κομμάτι «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» της Marilyn Monroe από την ταινία «Οι Άντρες Προτιμούν τις Ξανθιές» του 1953.

Σκηνές από το ίδιο νούμερο έχουν εμπνεύσει και το κινηματογραφικό music video για το «Diamonds», όπου η Megan Thee Stallion και η Normani αντλούν δύναμη και επιρροή από τη φανταστική ηρωίδα Harley Quinn της DC.

Το music video του τραγουδιού περιλαμβάνει επίσης αδημοσίευτα και αποκλειστικά πλάνα από την ταινία «Birds of Prey» με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie.

Το soundtrack του «Birds of Prey» θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music στις 7 Φεβρουαρίου και θα περιέχει 15 τραγούδια

Εκτός από τη Megan Thee Stallion και τη Normani, στο άλμπουμ θα δώσουν το δικό τους τόνο μέσα από ολοκαίνουργιες δημιουργίες οι Halsey, Lauren Jauregui, Doja Cat, Sofi Tukker, K. Flay, Summer Walker, Charlotte Lawrence και άλλοι.

Με δικό της τραγούδι εμφανίζεται και η «Black Canary», ο χαρακτήρας που υποδύεται στο φιλμ η Jurnee Smollett-Bell.

Η ταινία «Birds of Prey» κάνει ντεμπούτο στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Φεβρουαρίου.

[ad_2]

Source link