Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το Top 20 της εβδομάδας (30/2023)

Written by on 31 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το Top 20 των ξένων τραγουδιών με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Διεθνούς Airplay Chart παραμένει για 26η συνεχόμενη εβδομάδα η επιτυχία «Flowers» της Miley Cyrus, που ανέβηκε στην κορυφή μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες από την είσοδό της στο Top 20.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το single «Flowers» της Miley Cyrus προσγειώθηκε κατευθείαν στο No. 12 του Διεθνούς Airplay Chart από την πρώτη εβδομάδα έναρξης της μετάδοσής του στα ελληνικά ραδιόφωνα και κατέκτησε την κορυφή σε χρόνο – ρεκόρ.

Διαφήμιση

Τη δεύτερη εβδομάδα το «Flowers» εκτοξεύθηκε στο No. 4 και την τρίτη εβδομάδα της παρουσίας του στα ελληνικά ραδιόφωνα κυριάρχησε στην πρώτη θέση των μεταδόσεων του διεθνούς ρεπερτορίου.

Παράλληλα, το «Flowers» της Miley Cyrus έχει ανέβει στο Νο. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart και έχει γίνει ήδη δύο φορές πλατινένιο στην Ελλάδα.

Αντίστοιχη είναι η επιτυχία του «Flowers» και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του στις 13 Ιανουαρίου, το «Flowers» της Miley Cyrus έκανε ντεμπούτο στο No. 1 τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει συμπληρώσει οκτώ συνολικά εβδομάδες στην πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard Hot 100 και δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το «Flowers» είναι το πρώτο τραγούδι της Miley Cyrus που κατακτά το No. 1 των charts μετά από δέκα χρόνια και το «Wrecking Ball» το 2013.

Σε άλλη μία ανεπανάληπτη επίδοση, το «Flowers» κατέρριψε την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του το ρεκόρ για το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία εβδομάδα και τη δεύτερη εβδομάδα του το νέο τραγούδι της Miley Cyrus συνέτριψε ξανά το ρεκόρ που είχε σπάσει.

Επίσης, το «Flowers» έγινε το τραγούδι που ξεπέρασε πιο γρήγορα το 1 δισεκατομμύριο streams στην ιστορία του Spotify.

Νέες είσοδοι

Καμία νέα είσοδος δεν καταγράφεται αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link