Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Matteo Bocelli συνεργάζεται με τον Ed Sheeran στο νέο single «Chasing Stars»

Written by on 31 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Matteo Bocelli τραγουδά ένα τραγούδι που έγραψαν ο Ed Sheeran και ο αδελφός του.

Ο Matteo Bocelli κυκλοφορεί το νέο του single «Chasing Stars».

Αυτή η σαρωτική μπαλάντα, που έγραψαν ο Ed Sheeran και ο αδελφός του Matthew Sheeran, αναδεικνύει στο έπακρο το εύρος της φωνής του Matteo Bocelli.

«Όταν ήμουν νεότερος, ο μπαμπάς μου ήταν ο ήρωάς μου / Με άφησε να ανέβω στους ώμους του, τραγουδήσαμε στο φεγγάρι», τραγουδά ο Matteo στην αρχή του τραγουδιού, αφηγούμενος την ιστορία ενός πατέρα που ενθαρρύνει τον γιο του να «είναι αυτός που είναι».

Διαφήμιση

Ο Ed Sheeran θυμάται: «Το “Chasing Stars” γράφτηκε από εμένα και τον αδερφό μου Matthew για τον πατέρα μας και το πώς υποστήριζε τη μουσική μας όταν ήμασταν νεότεροι. Λατρεύω την τελική εκδοχή με τον Matteo, είναι τόσο ταλαντούχος. Ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να το απολαύσουν!».

Ο Matteo Bocelli αισθάνθηκε μεγάλη ταύτιση με τα μηνύματα του τραγουδιού για την οικογένεια και την ανακάλυψη του εαυτού σου.

«Όπως και οι αδελφοί Sheeran, μεγάλωσα σε μία οικογένεια όπου η μουσική είχε μεγάλη αξία», λέει ο Matteo Bocelli, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου μαζί με τον πατέρα του, τον διάσημο τενόρο Andrea Bocelli.

«Ο Ed και ο Matthew έγραψαν το τραγούδι, αλλά νιώθω σαν να το έγραψαν για εμένα. Αισθάνομαι πραγματικά προνομιούχος που είμαι ο πρώτος που το ηχογράφησε», πρόσθεσε.

Την παραγωγή του «Chasing Stars» έχει αναλάβει ο PARISI (Ed Sheeran, Fred Again).

Matteo Bocelli

Ο Matteo Bocelli συναντά τις μουσικές μούσες του στο music video για το «Chasing Stars», που γυρίστηκε στην πανέμορφη παραλία Jamaica Beach στη λίμνη Garda, τη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας, με τη σκηνοθεσία του Gaetano Morbioli.

Ο Morbioli είχε συνεργαστεί ξανά με τον Matteo και τον Andrea Bocelli το 2018 στο βίντεο για το συγκλονιστικό ντουέτο τους για τη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου, «Fall On Me», το οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 400 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Chasing Stars» θα συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο άλμπουμ του 25χρονου τραγουδιστή και τραγουδοποιού με τίτλο «Matteo».

Ως γιος και περιστασιακός συνεργάτης του Andrea Bocelli, ο Matteo έχει γαλουχηθεί με μία ξεχωριστή μουσική παιδεία και έχει μία ατελείωτα περίεργη φύση, η οποία εμφανίζεται ολόκληρη στο «Matteo», ένα τολμηρό βήμα στο δικό του προσκήνιο.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records στις 22 Σεπτεμβρίου, αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές της τέχνης του με ένα συνδυασμό τραγουδιών στα αγγλικά και στα ιταλικά.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες sold-out συναυλία του στην Καλιφόρνια αυτό το καλοκαίρι, ο Matteo Bocelli θα ξεκινήσει την πρώτη του παγκόσμια περιοδεία στις 30 Σεπτεμβρίου από το Βερολίνο της Γερμανίας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, θα ταξιδέψει σε 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής.

Διαφήμιση

[ad_2]

Source link