Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω»

Written by on 31 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το νέο μήνυμα της Madonna μετά τη νοσηλεία της στην εντατική τον προηγούμενο μήνα.

Η Madonna ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους της για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία της.

Στα τέλη Ιουνίου, η 64χρονη τραγουδίστρια προσβλήθηκε από μία σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και χρειάστηκε να περάσει αρκετές ημέρες στην εντατική.

Μετά τη νοσηλεία της, αναβλήθηκε το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας της «The Celebration Tour» που επρόκειτο να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα και η περιοδεία θα έχει πλέον ως αφετηρία την Ευρώπη τον Οκτώβριο.

Διαφήμιση

Την Κυριακή, η Madonna έγραψε σε μία ανάρτησή της στο Instagram: «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο».

«Έναν μήνα μετά το νοσοκομείο και μπορώ να συλλογιστώ. Ως μητέρα, μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στο φαινομενικά ατελείωτο δόσιμο…», συνέχισε.

«Αλλά όταν ήρθε η ώρα, τα παιδιά μου πραγματικά με βοήθησαν. Είδα μία πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε όλη τη διαφορά. Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη των φίλων μου», σημείωσε.

Αναφερόμενη σε μία φωτογραφία στην ανάρτηση που τη δείχνει να κρατάει μία κορνιζαρισμένη Polaroid, η Madonna ανέφερε ότι την τράβηξε ο Andy Warhol.

Madonna

Στη φωτογραφία, ο Keith Haring φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του, με τη Madonna να περιγράφει το στιγμιότυπο ως ένα «τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας» και ανέφερε ότι οι καλλιτέχνες «άγγιξαν τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής της».

Η Madonna ευχαρίστησε στη συνέχεια τον μάνατζέρ της Guy Oseary για το δώρο.

«Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που έχουν φύγει από τη ζωή», εξομολογήθηκε.

«Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να ολοκληρώσω το έργο μου», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες της Madonna με τον γιο της David και την κόρη της Lourdes.

Η Live Nation είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει την αναβολή των συναυλιών της περιοδείας «The Celebration Tour» της Madonna στη Βόρεια Αμερική, προτρέποντας τους θαυμαστές της να «κρατήσουν τα εισιτήριά τους, καθώς θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες μόλις ανακοινωθούν».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Madonna δήλωσε ότι σχεδίαζε να ξεκινήσει την περιοδεία της από την Ευρώπη τον Οκτώβριο, με πρώτο σταθμό προσωρινά μία σειρά τεσσάρων συναυλιών στο O2 Arena του Λονδίνου στις 14-15 Οκτωβρίου και στις 17-18 Οκτωβρίου.

Διαφήμιση



[ad_2]

Source link