Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το πρόβλημα υγείας που κράτησε τους Paramore μακριά από τη σκηνή

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Το σώμα μου απλά τα παράτησε».

Η Hayley Williams των Paramore εξήγησε τους λόγους που το συγκρότημα ακύρωσε τέσσερις συναυλίες της περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου οι Paramore ανέβαλαν τη συναυλία τους στο Σαν Φρανσίσκο λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή.

Στη συνέχεια ανέβαλαν άλλες τρεις συναυλίες της περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική – στο Σιάτλ, το Πόρτλαντ και το Salt Lake City – «προς όφελος της υγείας μας και της ικανότητάς μας να παρουσιάζουμε ένα σόου που όλοι σας αξίζετε», όπως ανακοίνωσαν τότε.

Διαφήμιση

Οι Paramore συνεχίζουν στην περιοδεία τους από ττην Τούλσα της Οκλαχόμα το Σάββατο 29 Ιουλίου και η Hayley Williams μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει προσπαθώντας να διατηρήσει τη φυσική κατάστασή της και την υγεία της κατά τη διάρκεια των συνεχόμενων ταξιδιών.

Η 34χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram της ότι αρρώστησε κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας στο Χιούστον νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Όπως γνωρίζετε, αναβάλαμε ορισμένες συναυλίες λόγω ασθένειας. Επιστρέφουμε το Σάββατο στην Τούλσα μετά από μία εβδομάδα δυστυχίας, θλίψης και κοιλιά γεμάτη αντιβιοτικά και στεροειδή», έγραψε.

Η Hayley Williams διευκρίνισε επίσης τι πραγματικά συνέβη, διαψεύδοντας τις φήμες που ακούστηκαν: «Για την ιστορία, δεν έπαθε τροφική δηλητηρίαση ολόκληρο το συγκρότημα. Με κάθε σοβαρότητα, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πραγματικά δύσκολη».

«Κανείς δεν το ήξερε αυτό, αλλά άρχισα να αρρωσταίνω στο Χιούστον (δεν ήταν μεταδοτικό) και συνέχισε με κόπο μέχρι το Λος Άντζελες. Η αδρεναλίνη είναι ένα θαύμα! Αλλά μέχρι να περάσει ο ενθουσιασμός και τα νεύρα από όλες τις τρέλες του Λος Άντζελες, το σώμα μου απλά τα παράτησε», συνέχισε.

Αυτές οι τρέλες, φυσικά, περιλάμβαναν και την εμφάνιση της Billie Eilish στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί το «All I Wanted».

Billie Eilish - Hayley Williams - Coachella 2022

«Οι περιοδείες στα 34 είναι διαφορετικές από ό,τι ήταν στα 16, όταν έμοιαζε με τη μεγαλύτερη απόδραση να φεύγεις από το σπίτι», παραδέχτηκε η Williams.

«Σε αυτή την ηλικία, έχω τη δική μου ζωή στο σπίτι, μία κοινότητα, έναν σκύλο, τις αδελφές μου και την υπόλοιπη οικογένειά μου, η οποία μεγαλώνει. Ο Alf (ο σκύλος της) και εγώ πηγαίνουμε βόλτες στη γειτονιά με την ηλικιωμένη γειτόνισσά μου και τον σκύλο της. Είναι πολλά αυτά που αφήνω πίσω μου», περιέγραψε.

«Αλλά μετά ανεβαίνουμε στη σκηνή για δύο ώρες και βλέπω τον κόσμο μέσα από αυτόν τον χαρούμενο, ελπιδοφόρο, ορθάνοιχτο φακό. Είναι πολύ θεραπευτικό – ειδικά όσο εμμονική και εθισμένη είμαι στην καθημερινή καταστροφολογία των τοπικών, εθνικών και παγκόσμιων ειδήσεων», πρόσθεσε.

Η Hayley Williams ολοκλήρωσε το μήνυμά της μία αισιόδοξη νότα, ζητώντας τη στήριξη του κοινού στην επιστροφή της στη σκηνή μετά τη σύντομη ασθένειά της.

«Μπορεί να χρειαστεί λίγη επιπλέον υποστήριξη για αυτές τις πρώτες συναυλίες μετά την επιστροφή – οπότε ζεστάνετε τις φωνές σας και τεντώστε τους λαιμούς σας. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε», ανέφερε.

Διαφήμιση

Οι Paramore περιοδεύουν από τον Οκτώβριο του 2022 για την προώθηση του έκτου άλμπουμ τους, «This Is Why», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι Paramore θα πλαισιώσουν την Taylor Swift στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της «The Eras Tour» που θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2024.

[ad_2]

Source link