Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Imagine Dragons κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «Live In Vegas»

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το live album απαθανατίζει τη μεγάλη συναυλία των Imagine Dragons στην πόλη τους – το Λας Βέγκας.

Οι Imagine Dragons παρουσιάζουν με υπερηφάνεια το νέο live album τους «Imagine Dragons Live In Vegas».

Το άλμπουμ συνοδεύει το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Hulu και στο Disney+.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει ολόκληρο το set list από το ντοκιμαντέρ, απαθανατίζοντας τη ζωντανή συναυλιακή εμπειρία των Imagine Dragons σε μία νέα μορφή. Πλέον είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία το «Imagine Dragons Live In Vegas» σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου.

Διαφήμιση

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του άλμπουμ, οι Imagine Dragons μοιράστηκαν το video του «Bones (Live in Vegas)» από το νέο ντοκιμαντέρ τους.

Το «Live In Vegas» καταγράφει τη διαδρομή των Imagine Dragons από το ταπεινό ξεκίνημά τους στη γενέτειρά τους, το Λας Βέγκας, μέχρι την εμφάνισή τους ως επικεφαλής του μεγαλύτερου συναυλιακού χώρου της πόλης τους, του Allegiant Stadium, κατά τη διάρκεια της θριαμβευτικής περιοδείας τους «Mercury Tour».

Η ταινία περιλαμβάνει ειλικρινείς συνεντεύξεις με το συγκρότημα, καθώς και ζωντανό συναυλιακό υλικό από τη συναυλία στο Allegiant Stadium στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Το ντοκιμαντέρ διαθέτει εντυπωσιακές ερμηνείες των απόλυτων επιτυχιών «Radioactive», «Demons» και «Thunder» των Imagine Dragons, καθώς και τραγούδια από το πρόσφατο διπλό άλμπουμ τους «Mercury – Acts 1 & 2», όπως τα «Bones», «Enemy» και «Sharks».

Οι Imagine Dragons συνεχίζουν να επαναπροσδιορίζουν το ροκ στον 21ο αιώνα.

Σε κάθε βήμα τους, γεμίζουν στάδια, δημιουργούν τραγούδια που ξεσηκώνουν τα πλήθη, σπάνε ρεκόρ και απολαμβάνουν τη σπάνια θέση τους ως ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα στον κόσμο.

Οι Imagine Dragons έχουν στο ενεργητικό τους πωλήσεις 74 εκατομμυρίων άλμπουμ, 65 εκατομμυρίων ψηφιακών τραγουδιών και πάνω από 160 δισεκατομμύρια streams.

Επίσης, είναι το μοναδικό συγκρότημα στην ιστορία που έχει τέσσερα διαμαντένια singles: τα «Radioactive» (14 φορές πλατινένιο), «Believer» (10 φορές πλατινένιο), «Demons» (10 φορές πλατινένιο) και «Thunder» (10 φορές πλατινένιο).

Παράλληλα, οι Imagine Dragons συνεχίζουν την τεράστια παγκόσμια περιοδεία τους «Mercury World Tour» που θα κάνει στάση στις 6 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για μία μεγάλη συναυλία.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

[ad_2]

Source link