Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Λος Άντζελες ζητούν να αναβάλει τις συναυλίες της για να στηρίξει την απεργία τους

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Λος Άντζελες πραγματοποίησαν συγκέντρωση ζητώντας τη στήριξη της Taylor Swift.

Η Taylor Swift πρόκειται να δώσει έξι συναυλίες στην περιοχή του Λος Άντζελες στις αρχές του Αυγούστου, αλλά οι εργαζόμενοι στα τοπικά ξενοδοχεία ελπίζουν ότι θα τις αναβάλει για να στηρίξει την απεργία τους.

Η αστέρας της pop αναμένεται να ολοκληρώσει το αμερικανικό σκέλος της θριαμβευτικής περιοδείας της «The Eras Tour» με έξι συνεχόμενες συναυλίες στο SoFi Stadium στο Inglewood του Λος Άντζελες στις 3, 4, 5, 7, 8 και 9 Αυγούστου.

Καθώς πολυάριθμοι θαυμαστές της έχουν ήδη προγραμματίσει να ταξιδέψουν στην περιοχή, οι τιμές των ξενοδοχείων έχουν ανέβει στα ύψη και δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε πόλη όπου εμφανίζεται η Taylor Swift.

Διαφήμιση

Αλλά όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι σε 60 ξενοδοχεία στις κομητείες του Λος Άντζελες και του Orange, δεν πρόκειται να πάρουν μερίδιο από τα έσοδα.

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι προσπάθησαν να κεντρίσουν την προσοχή της Taylor Swift δημοσιεύοντας μια ανοιχτή επιστολή προς την τραγουδίστρια στην εφημερίδα Los Angeles Times.

«Οι συναυλίες σας αποφέρουν πολλά χρήματα στα ξενοδοχεία μας. Στο Λος Άντζελες, τα ξενοδοχεία διπλασιάζουν και τριπλασιάζουν τις χρεώσεις τους εξαιτίας σας. Προσθέτουν επίσης άχρηστες χρεώσεις στα δωμάτια, όπως ακριβώς κάνει και η Ticketmaster», αναφέρεται στην επιστολή.

«Αλλά εμείς δεν βλέπουμε τίποτα από αυτά. Οι μισθοί μας είναι τόσο μικροί που κάποιοι από εμάς χάνουν τα σπίτια τους», σημειώνεται.

Taylor Swift - The Eras Tour

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι καλούν επίσης την Taylor Swift να στηρίξει έμπρακτα την απεργία τους: «Μιλήστε τώρα! Σταθείτε στο πλευρό μας και αναβάλλετε τις συναυλίες σας», έγραψαν σε μία αναφορά στο άλμπουμ «Speak Now» της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με το ABC7 του Λος Άντζελες, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από ένα ξενοδοχείο κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι απαιτούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και υψηλότερους μισθούς που θα ανταποκρίνονται στο κόστος ζωής.

Μια ομάδα που εκπροσωπεί τις ξενοδοχειακές μονάδες δήλωσε ότι έχουν προσφερθεί σημαντικές αυξήσεις στους μισθούς, αλλά τόνισε ότι το συνδικάτο των ξενοδοχοϋπαλλήλων δεν μειώνει τις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με τους Times, ο Alain Kemple, προσωπικός θυρωρός στο Waldorf Astoria του Beverly Hills, δήλωσε στη συγκέντρωση: «Θα ήθελα να απευθύνω μια πολύ δύσκολη αλλά πολύ σημαντικό αίτημα σε όλους τους Swifties σε όλο τον κόσμο και στην ίδια την Taylor. Παρακαλώ τιμήστε στον αγώνα μας».

Οι πινακίδες στη συγκέντρωση έγραφαν μεταξύ άλλων: «Η διοίκηση έχει κάνει σκληρό αυτό το καλοκαίρι» (σε μία αναφορά στο «Cruel Summer»), «Η ισχύς του συνδικάτου (Taylor’s Version)» και «Αγαπητή Taylor, παρακαλώ δείξε αλληλεγγύη στους εργαζόμενους».

[ad_2]

Source link