Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Greta Gerwig άκουσε «100 φορές σε ένα πρωί» το τραγούδι της Dua Lipa για την «Barbie»

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Greta Gerwig λάτρεψε το «Dance The Night» της Dua Lipa.

Η Greta Gerwig άκουσε «100 φορές» μέσα σε ένα πρωί το τραγούδι «Dance The Night» της Dua Lipa για την ταινία της «Barbie», σύμφωνα με τον Mark Ronson.

Ο Mark Ronson έκανε την παραγωγή του soundtrack της ταινίας, στο οποίο συμμετέχουν οι Ava Max, Billie Eilish, Charli XCX, Dominic Fike, Dua Lipa, Fifty Fifty, GAYLE, Haim, Ice Spice, Kaliii, Karol G, Khalid, The Kid LAROI, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress, Sam Smith και Tame Impala.

Σε μία νέα συνέντευξή του στο NME, ο Mark Ronson εξήγησε την ιστορία του «Dance The Night» και το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο «Barbie The Album».

Διαφήμιση

Όταν του ζητήθηκε να γράψει γρήγορα ένα κομμάτι για το πρώτο μεγάλο μουσικό νούμερο της «Barbie», ο Mark Ronson είχε μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του σχεδιασμού της χορογραφίας για να σκεφτεί κάτι που θα ταίριαζε στη σκηνή.

«Ένιωσα ότι αν έκανα καλή δουλειά σε αυτό το τραγούδι, ίσως υπήρχε η ευκαιρία να κάνω περισσότερα», θυμήθηκε.

«Αλλά πλησίαζε η προθεσμία και δεν είχα τίποτα. Τελικά, την τελευταία στιγμή, είχα αυτό το κομμάτι που μου άρεσε. Το ονόμασα “Tastes Like Barbie” και το έστειλα μέσα στη νύχτα. Ήξερα ότι ήταν μεσημέρι στην Αγγλία όπου γίνονταν τα γυρίσματα», συνέχισε.

«Κλείνω πάντα το τηλέφωνό μου πριν πάω για ύπνο, αλλά ξύπνησα στη μέση της νύχτας και δεν μπορούσα να αντισταθώ να ελέγξω το email μου», ανέφερε.

«Η Greta το λάτρεψε. Είπε ότι το άκουσε 100 φορές στο δρόμο για το γύρισμα. Με έκανε να νιώσω ότι μπορούσα να αναπνεύσω ξανά», αποκάλυψε.

Mark Ronson

Αργότερα, ο Mark Ronson ζήτησε από την Dua Lipa να δανείσει τη φωνή της στο τραγούδι, σημειώνοντας ότι «πάντα ένιωθε ότι είχε μια αίσθηση από το “Future Nostalgia”» και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το «Dance The Night».

Εκτός από το «Dance The Night», η Dua Lipa εμφανίζεται στην ταινία υποδυόμενη μια γοργόνα Barbie.

Η ταινία «Barbie» της Greta Gerwig έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων και έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της χρονιάς.

Η «Barbie» κατέγραψε έσοδα άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικανικό box office τις πρώτες πέντε ημέρες της κυκλοφορίας της, σημειώνοντας το ρεκόρ για την καλύτερη πρεμιέρα ταινίας που έχει σκηνοθετηθεί από γυναίκα.

Η ταινία, με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling, ξεπέρασε επίσης το φράγμα των 500 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office κατά τη διάρκεια του ίδιου διαστήματος, πραγματοποιώντας την καλύτερη επίδοση των τελευταίων ετών.

Η πρώτη εβδομάδα προβολών ολοκληρώθηκε με συνολικά έσοδα ύψους 578,5 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως στην καλύτερη επίδοση στην ιστορία για μία ταινία της Warner Bros.

Διαφήμιση

Η «Barbie» αναμένεται να έχει συγκεντρώσει μέχρι την Κυριακή 30 Ιουλίου εισπράξεις που θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 700 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

[ad_2]

Source link