Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο τραγούδι «Τατουάζ» κυκλοφορεί και εντυπωσιάζει

Written by on 22 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι που θα μείνει χαραγμένο σαν… «Τατουάζ».

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος αμφιβολίας ότι το «Τατουάζ» θα ακολουθήσει τα επιτυχημένα βήματα των προηγούμενων κυκλοφοριών του ταλαντούχου Πέτρου Ιακωβίδη, που σημειώνουν εντυπωσιακά νούμερα στις ψηφιακές πλατφόρμες και ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts.

Στην κορυφή του καλλιτεχνικού επιπέδου του, ο Πέτρος Ιακωβίδης γράφει τα δικά του τραγούδια και ερμηνεύει το καθένα με μια ευκίνητη και ακροβατική φωνή. Το κοινό τον άκουσε, τον πίστεψε και εμπιστεύτηκε τα τραγούδια του.

Με το απαράμιλλο ταλέντο του και τη χαρακτηριστική χροιά του, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει καταφέρει να αναδειχθεί σήμερα σε έναν από τους δημοφιλέστερους λαϊκούς καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς της Ελλάδας, με τη φωνή του είναι παρούσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Ως ακούραστος δημιουργός, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει δημιουργήσει με πηγαία αυθεντικότητα τον δικό του προσωπικό ήχο. Είναι ένας ήχος που παραπέμπει στο παρελθόν και αφουγκράζεται άψογα τη σημερινή εποχή.

Το νέο τραγούδι του, με τίτλο «Τατουάζ», αναμειγνύει λαϊκά ακούσματα με σύγχρονες φόρμες και στίχους με μία μοντέρνα αίσθηση.

Το «Τατουάζ» είναι ακόμα μία αδιάψευστη μαρτυρία ότι, από την αρχή της καλλιτεχνικής διαδρομής του, ο Πέτρος Ιακωβίδης αναζητά προσωπικούς δρόμος έκφρασης, πειραματίζεται, προτείνει, ανακαλύπτει και ποτέ δεν συμβιβάζεται.

Σε σκηνοθεσία Bodega Visuals, το εντυπωσιακό μουσικό βίντεο του «Τατουάζ» ακολουθεί τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη συμπρωταγωνίστριά του σε απλές και καθημερινές ανέμελες και διασκεδαστικές στιγμές, οι οποίες ντύνονται οπτικά με εντυπωσιακά led visuals, εναλλαγές στον φωτισμό και ατμοσφαιρικά εφέ.

Το «Τατουάζ» είναι ένα τραγούδι με έντονο χρώμα και ανατρεπτική διάθεση που σίγουρα θα σας κατακτήσει.

Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link