Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο τραγούδι «Who’s In Your Head»

Written by on 22 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Οι Jonas Brothers κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους.

Αφού το προανήγγειλαν ζωντανά σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας τους, οι Jonas Brothers αποκαλύπτουν το νέο τους single «Who’s In Your Head», που περιμέναμε με αγωνία.

Ο Nick, ο Joe και ο Kevin Jonas παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Who’s In Your Head» κατά τη διάρκεια μίας sold out συναυλίας που έδωσαν πρόσφατα στο «Red Rocks Amphitheatre» στο Morrison του Κολοράντο.

Μετά τη συναυλία, δημοσίευσαν ένα σύντομο απόσπασμα από την εντυπωσιακή παρουσίαση στο TikTok, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

Το «Who’s In Your Head» αποτελεί την αφορμή για την επανασύνδεση των θρυλικών τραγουδοποιών Max Martin και Rami Yacoub για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Από τη συνεργασία των δύο Σουηδών μουσικών παραγωγών έχουν προκύψει μερικές από τις μεγαλύτερες pop επιτυχίες όλων των εποχών, όπως το «Oops…I Did It Again» της Britney Spears, το «It’s Gonna Be Me» των *NSYNC και το «Shape of My Heart» των Backstreet Boys, μεταξύ αμέτρητων άλλων σημαντικών τραγουδιών.

Το «Who’s In Your Head», το οποίο έγραψαν οι Jonas Brothers μαζί με τους Max Martin, Rami Yacoub, ILYA, και David Stewart, χαρακτηρίζεται από τους καταιγιστικούς ήχους της κιθάρας και ένα ρυθμικό beat που διακόπτεται από ένα dance μπάσο και ένα τολμηρό φαλτσέτο.

Η ορμή δίνει τη θέση της σε ένα εντελώς ακαταμάχητο ρεφρέν: «Θέλω να ξέρω ποιος είναι στο μυαλό σου και κλέβει την καρδιά σου, ενώ εγώ αιμορραγώ ακόμα, ποιος είναι στο κρεβάτι σου τυλιγμένος στην αγκαλιά σου, ενώ εγώ δεν κοιμάμαι», τραγουδούν οι Jonas Brothers.

Το μουσικό βίντεο για το «Who’s In Your Head» θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Το «Who’s In Your Head», το οποίο κυκλοφορεί από τη Republic Records / Universal Music, έπεται του «Remember This» και της συνεργασίας των Jonas Brothers με τον Marshmello «Leave Before You Love Me». Εν τω μεταξύ, ο Nick Jonas κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος ένα νέο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Spaceman».

Αυτή τη περίοδο, οι Jonas Brothers ταξιδεύουν ανά τις ΗΠΑ στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Remember This Tour», στην οποία τους συνοδεύει η αστέρας της country Kelsea Ballerini.

[ad_2]

Source link