Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

G-Eazy και Demi Lovato συνεργάζονται στο νέο single «Breakdown»

Written by on 22 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Οι δύο καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν κατά μήκος του «Breakdown» τις περιπτώσεις όπου έχουν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με υποθέσεις εκτός της μουσικής τους.

Ο G-Eazy ενώνει τις δυνάμεις του με το Demi Lovato στο νέο single «Breakdown».

Οι συναισθηματικοί και ωμοί στίχοι του τραγουδιού ζωντανεύουν στο εκπληκτικό μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Daniel CZ, το οποίο παρουσιάζει τους πηχυαίους τίτλους των μέσων ενημέρωσης για τις προσωπικές ζωές των δύο καλλιτεχνών και τον ενδελεχή σχολιασμό που υφίστανται συχνά.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους και οι δύο καλλιτέχνες έχουν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με υποθέσεις που έχουν αίτια αντιπαράθεσης, με πολλές από αυτές να αναφέρονται στο τραγούδι.

Το Demi Lovato ασχολείται με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και στην υπερβολική δόση από την οποία κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, ενώ ο G-Eazy αναφέρεται στις περιπέτειές του με τον νόμο.

Καθώς οι λέξεις καλύπτουν τα πρόσωπά τους στο μουσικό βίντεο, περιγράφουν λεπτομερώς το γεγονός ότι καταρρέουν ψυχολογικά και εκφράζουν με απόγνωση την ανάγκη να αποκτήσουν έναν φίλο που θα τους βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές.

Το «Breakdown» θα συμπεριλαμβάνεται στο τέταρτο studio album του G-Eazy, με τίτλο «These Things Happen Too», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις BPG / RVG / RCA Records την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Το άλμπουμ θα αναδείξει την πολύπλευρη τέχνη του G-Eazy με ένα ποικιλόμορφο και ετερόκλητο σύνολο τραγουδιών.

Το «These Things Happen Too»» αναδεικνύει την εξέλιξη του G-Eazy από την εποχή του πρώτου άλμπουμ του, ενώ παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στα κλασικά και αγαπημένα τραγούδια του με κομμάτια όπως το «I, Me & Myself», στο οποίο ο G σκέφτεται τις αλλαγές στη ζωή και στην καριέρα του από το πρώτο του single που έφτασε στο Top 10 των charts, το «Me, Myself & I» με τη συμμετοχή της Bebe Rexha.

Η ανακοίνωση του άλμπουμ συνοδεύεται από ένα teaser trailer που περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον εύστοχο τίτλο «The Announcement». Δείτε το βίντεο εδώ και ακούστε το τραγούδι εδώ.

Το σκληροτράχηλο «The Announcement» αποτελεί τη θριαμβευτική επιστροφή του G-Eazy στις hip-hop ρίζες του και στα χαρακτηριστικά του flows, ενώ οι θρασείς στίχοι του αναλύουν λεπτομερώς την εξέλιξή του σε rockstar, καθώς μπαίνει με αυτοπεποίθηση στο στούντιο για τη συνέχεια του άλμπουμ «These Things Happen» του 2014.

[ad_2]

Source link