Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Nick Cave & The Bad Seeds αποκαλύπτουν το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Earthlings»

Written by on 22 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Το «Earthlings» ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του άλμπουμ «Ghosteen».

Οι Nick Cave & The Bad Seeds αποκαλύπτουν το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Earthlings»

Το single ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του άλμπουμ «Ghosteen» του 2019 και θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη συλλογή «B-Sides & Rarities Part II» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Το «Earthlings» διαδέχεται το πρώτο δείγμα του «B-Sides & Rarities Part II», το «Vortex», το οποίο κυκλοφόρησε μετά την ανακοίνωση της νέας συλλογής με B-sides τον περασμένο μήνα.

Ο Nick Cave περιγράφει το «Earthlings» ως τον «χαμένο κρίκο που ενώνει το Ghosteen» και ως «ένα υπέροχο τραγούδι που απλά ξέφυγε».

Την επερχόμενη συλλογή επιμελήθηκαν ο Nick Cave και ο Warren Ellis και αποτελεί συνέχεια του πρώτου άλμπουμ «B-Sides & Rarities» που κυκλοφόρησε το 2005.

Το «B-Sides & Rarities Part II» περιέχει 27 σπάνια και ακυκλοφόρητα τραγούδια από την περίοδο 2006 – 2020, συμπεριλαμβανομένων των αυθεντικών ηχογραφήσεων των «Skeleton Tree», «Girl In Amber» και «Bright Horses».

Ο Nick Cave εξηγεί σχετικά με το «B-Sides & Rarities Part II»: «Πάντα μου άρεσε το αρχικό “B-Sides & Rarities” περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ μας. Είναι το μόνο που θα άκουγα πρόθυμα. Φαίνεται πιο χαλαρό, ακόμα και λίγο ανόητο σε κάποια σημεία, αλλά με μερικά όμορφα τραγούδια σε όλο το μήκος του. Υπάρχει κάτι, επίσης, στη λιτότητα ορισμένων τραγουδιών που είναι πιο κοντά στο αρχικό τους πνεύμα».

«Το “B-Sides & Rarities Part II” δίνει συνέχεια σε αυτή την ιδιαίτερη και όμορφη συλλογή από χαμένα τραγούδια των Bad Seeds. Λατρεύω την τελευταία πλευρά του τελευταίου δίσκου γιατί αποκαλύπτει τις μικρές και εύθραυστες απαρχές μερικών από τα αγαπημένα μου τραγούδια των Bad Seeds», προσθέτει.

«Το “Waiting For You” συμπληρωμένο με το παράξενο ρυθμικό κομμάτι “Canning Factory”, το πανέμορφο “Life Per Se” που θεωρήθηκε πολύ θλιβερό για το “Skeleton Tree” και το “Earthlings” που κάποιοι θεωρούν το καλύτερο τραγούδι από τις ηχογραφήσεις του “Ghosteen”», περιέγραψε.

Ακούστε το «Earthlings» παρακάτω.

[ad_2]

Source link