Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Τα τραγούδια της Adele είναι χάλια»

Written by on 21 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Noel Gallagher προσφέρθηκε να γράψει ο ίδιος τραγούδια για την Adele – όταν όμως σταματήσει τις εμφανίσεις.

Ο Noel Gallagher υποστήριξε ότι τα τραγούδια της Adele είναι «χάλια» και συνέκρινε την τραγουδίστρια με τη Cilla Black.

Ο 56χρονος καλλιτέχνης έβαλε στο στόχαστρο την Adele σε μία νέα συνέντευξή του, δηλώνοντας ότι θεωρεί «όλο το θέμα προσβλητικό», αναφερόμενος στη δισκογραφία της.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του σε ένα podcast με οικοδεσπότη τον Matt Morgan, ο Noel Gallagher ρωτήθηκε αν είναι θαυμαστής των επιτυχιών της Adele.

Διαφήμιση

«Άντε γ—. Πες μου ένα τραγούδι;», απάντησε ο πρώην μουσικός των Oasis, σύμφωνα με τη Mirror.

«Είναι χάλια. Είναι απαίσια. Είναι η Cilla Black», συνέχισε, αναφερόμενος στη Βρετανίδα τραγουδίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1960 και ήταν προσωπική φίλη των Beatles.

«Θεωρώ ότι είναι προσβλητικό όλο αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο Noel Gallagher.

Η Adele είναι σήμερα ένας από τους καλλιτέχνες με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ που έχουν κατακτήσει την κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο και έχει σημειώσει 120 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Noel Gallagher - Harry Styles

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Noel Gallagher υποστήριξε ότι θα ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί με την Adele στο μέλλον και δήλωσε θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να γράφει τραγούδια γι’ αυτήν όταν αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις.

«Αν κουραστώ από τις περιοδείες, θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να κάθεται στο σπίτι και να γράφει τραγούδια και να τα στέλνει στους εκδότες μου», είπε.

«Μπορεί να το κάνω αυτό στο μέλλον. Θα πω: «Βάλτε την Adele να το τραγουδήσει αυτό. Μην πάρετε τηλέφωνο μέχρι να κάνει τα φωνητικά»», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Noel Gallagher αστειεύτηκε ότι θα ήθελε επίσης να δώσει ένα από αυτά τα μελλοντικά τραγούδια στον Lewis Capaldi, λέγοντας: «Θέλω ο Lewis Capaldi να δολοφονήσει αυτό το τραγούδι, θέλω να το σκίσει. Να με κάνει πλούσιο!»»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Noel Gallagher μοιράζεται ανοιχτά την αντιπάθειά του για τους mainstream pop καλλιτέχνες.

Το 2021, είχε επικρίνει τις Little Mix όταν έγιναν το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Βρετανικού Συγκροτήματος στα BRIT Awards.

Στην αντίδρασή του, υποστήριξε ότι οι Little Mix «δεν ήταν στην ίδια κατηγορία με τους Oasis» και ότι η νίκη αυτή υποδήλωνε ένα πρόβλημα στη μουσική βιομηχανία.

[ad_2]

Source link