Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Post Malone συνάντησε έναν φανατικό θαυμαστή του που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Written by on 21 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Garrett δεν μπορεί να μιλήσει και έχει περιορισμένο έλεγχο των κινήσεών του.

Ο Post Malone φρόντισε ένας πολύ ξεχωριστός θαυμαστής του να ζήσει «την καλύτερη εμπειρία» σε μία πρόσφατη συναυλία του.

Μετά τη συναυλία του στις 17 Ιουλίου στο Darien Lake Performing Arts Center κοντά στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, ο Post Malone αφιέρωσε λίγο χρόνο για να συναντήσει τον Garrett Belanger, ο οποίος υπέστη αυθόρμητη εγκεφαλική αιμορραγία τον Μάιο του 2022

Σύμφωνα με τη σελίδα στο GoFundMe όπου συγκεντρώνονται χρήματα για τη θεραπεία του, ο Garrett είναι φανατικός θαυμαστής του Post Malone.

Διαφήμιση

Η αδελφή του Garrett, Taylor Belanger, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok, με το όνομα χρήστη @taylortheteacher0131, ένα βίντεο από τη συνάντηση του Garrett με τον Post Malone.

«Τι κάνεις, φίλε; Αράζεις;», ρωτάει ο Post Malone τον Garrett, πριν απευθυνθεί στην ευρύτερη οικογένεια: «Διασκεδάσατε όλοι;».

Ο 28χρονος καλλιτέχνης μάλιστα απάντησε ευθέως όταν ένα άτομο από την οικογένεια του Garrett σημείωσε ότι έχει βελτιωθεί από την τελευταία φορά που τον παρακολούθησαν ζωντανά.

«Ο G επιτέλους συνάντησε τον άνθρωπο τον ίδιο! Ο Post ήταν ένα απόλυτο όνειρο, τόσο γλυκός και τόσο γνήσιος. Μια από τις καλύτερες βραδιές της ζωής μας – ο G ακόμα χαμογελάει!», έγραψε η Taylor στη λεζάντα του βίντεο της.

Η Taylor Belanger δημοσίευσε επίσης ένα δεύτερο βίντεο από τη συνάντηση με τον Post Malone, λέγοντας στους followers της ότι ο ράπερ «φόρεσε ακόμα και το μπλουζάκι Garrett’s Army που έφτιαξαν για εκείνον».

«Η πιο ξεχωριστή βραδιά όλων των εποχών», συμπλήρωσε.

Post Malone - Coachella 2022

Σε μία βιντεοσκοπημένη συνέντευξη για το Νοσοκομείο Αποκατάστασης Sunnyview το 2022, η μητέρα του Garrett και της Taylor, Gretchen Belanger, αποκάλυψε ότι ο γιος της άκουγε τη μουσική του Post Malone κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

Η οικογένεια τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του Post Malone όταν η Taylor γύρισε ένα βίντεο απευθυνόμενη στον ράπερ πέρυσι.

«Όταν σου λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου, δεν αστειεύομαι. Ξέρει κάθε λέξη από κάθε τραγούδι σε κάθε άλμπουμ», είπε η Taylor στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok τον Ιούλιο του 2022.

Ο Post Malone απάντησε με το δικό του βίντεο στο TikTok εκείνον τον Αύγουστο, λέγοντας στον Garrett: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Συνέχισε να σκίζεις φίλε, ανυπομονώ να σε γνωρίσω φίλε, όποτε είσαι έτοιμος να ροκάρεις και να ρολάρεις, είμαι έτοιμος».

Στη σελίδα του GoFundMe για τον Garrett, η Taylor περιγράφει λεπτομερώς πώς η δυσπλασία που έχει ο αδελφός της στον εγκέφαλό του, που ονομάζεται αρτηριοφλεβώδης δυσπλασία, προκάλεσε την αυθόρμητη αιμορραγία.

Διαφήμιση

Μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο Garrett βρίσκεται στο σπίτι του από τις 24 Αυγούστου 2022, αλλά υποβάλλεται σε θεραπεία τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα.

«Εξακολουθεί να μην μπορεί να μιλήσει και έχει περιορισμένο έλεγχο των κινήσεων του σώματός του. Δυστυχώς, ο Garrett εξακολουθεί να νοσηλεύεται συχνά στο νοσοκομείο λόγω εισρόφησης», σημειώνεται.

Ευτυχώς, η υποστήριξη φαίνεται να πληθαίνει καθώς η ιστορία του Garrett γίνεται όλο και πιο γνωστό.

Ο Post Malone φημίζεται για την προσφορά του στους θαυμαστές του. Τον Μάιο, έδωσε ακόμη και τα παπούτσια που φορούσε σε έναν θαυμαστή που έφτιαξε για εκείνον ένα ειδικά σχεδιασμένο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

@taylortheteacher0131

G finally met the man himself! Post was an absolute dream, so kind and so genuine. One of the beet nights of our lives- G is still smiling! #fy #fyp #foryoupage #foryoupages #tbisurvivor #garrettstrong #coma #foryourpage #postmalone #foryou

♬ original sound – Taylor

@taylortheteacher0131

He even wore the Garrett’s Army shirt we made for him. The most special night ever ❤️#fy #fyp #foryoupage #foryoupages #tbisurvivor #garrettstrong #coma #foryourpage #postmalone #foryou

♬ Wow. – Post Malone

@taylortheteacher0131

Last night was a dream. G and Posty met…. More to come ❤️❤️ #fy #fyp #foryoupage #foryoupages #tbisurvivor #garrettstrong #coma #foryourpage #foryourpage #postmalone #foryou

♬ original sound – Taylor

[ad_2]

Source link