Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Κυκλοφορεί το πρώτο της άρωμα μετά από 10 χρόνια

Written by on 21 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Beyoncé έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των αρωμάτων.

Μετά την έναρξη του βορειοαμερικανικού σκέλους της παγκόσμιας περιοδείας της «Renaissance World Tour», η Beyoncé ανακοίνωσε άλλο ένα νέο εγχείρημα. Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια επιστρέφει στον κόσμο των αρωμάτων.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, η Beyoncé ανήγγειλε την κυκλοφορία του πρώτου της νέου αρώματος μετά το «Rise» του 2014.

Όπως συμβαίνει συνήθως με την Beyoncé, οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο άρωμα είναι ελάχιστες μέχρι αυτή τη στιγμή.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, το άτιτλο «eau de parfum» θα κοστίζει 160 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά ως αποκλειστικό προϊόν στο Beyonce.com.

Στην περιγραφή του αρώματος αναφέρεται επίσης ότι οι παραγγελίες θα αρχίσουν να αποστέλλονται τον Νοέμβριο και ότι σε κάθε αγορά θα περιλαμβάνεται ένα «ξεχωριστό δώρο», μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Οι νότες κορυφής του αρώματος αποτελούνται από κλημεντίνη και χρυσό μέλι, ενώ οι νότες βάσης περιέχουν μύρο Ναμίμπιας και χρυσό κεχριμπάρι και η καρδιά του αποτελείται από απόλυτο τριαντάφυλλο και γιασεμί sambac.

Beyoncé - Renaissance World Tour

Η Beyoncé έχει κυκλοφορήσει πλήθος σειρών αρωμάτων, μεταξύ των οποίων τα «Heat» (2010), «Pulse» (2011) και «Rise» (2014).

Το «Heat» είναι μακράν το πιο επιτυχημένο άρωμα της Beyoncé, καθώς ακολούθησαν επτά διαφορετικά spin-off αρώματα. Επίσης, το «Heat» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις αρώματα διάσημων προσωπικοτήτων όλων των εποχών.

Με βάση την πορεία των προηγούμενων αρωμάτων της, είναι βέβαιο ότι το νέο άρωμα της Beyoncé θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Beyoncé, το νέο άρωμα δημιουργήθηκε στη Γαλλία και θα είναι «συσκευασμένο σε τέχνη» – δύο πιθανές ενδείξεις που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν μια σύνδεση μεταξύ του αρώματος και του τελευταίου άλμπουμ της «Renaissance».

Η Beyoncé αυτή τη στιγμή περιοδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Renaissance World Tour».

Κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού σκέλους, που ξεκίνησε τον Μάιο από τη Στοκχόλμη της Σουηδίας και ολοκληρώθηκε στα τέλη του Ιουνίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας, η περιοδεία κατέγραψε εισπράξεις ύψους 154 εκατομμυρίων δολαρίων και πούλησε ένα εκατομμύριο εισιτήρια.

Μάθετε περισσότερα για το μυστηριώδες νέο άρωμα της Beyoncé εδώ.



[ad_2]

Source link