Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο will.i.am μιλά για τη νέα συνεργασία του με την Britney Spears: «Είναι καταπληκτικός άνθρωπος»

Written by on 21 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο will.i.am και η Britney Spears ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Ο will.i.am ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του «Mind Your Business» σε συνεργασία με την Britney Spears την Παρασκευή 21 Ιουλίου και μίλησε για τη δημιουργία του σε μία νέα συνέντευξή του.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή CBS Mornings, ο επικεφαλής των Black Eyed Peas περιέγραψε το νόημα του «Mind Your Business».

«Όταν είσαι στο προσκήνιο, πολλές φορές θέλεις απλώς να ζήσεις τη ζωή σου. Και υπάρχουν στίχοι στο τραγούδι που παραπέμπουν σε αυτό. Όχι μόνο για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο», εξήγησε.

Διαφήμιση

«Ακόμα και στο δικό μου κουπλέ λέω: “Τα χέρια στο κουτί με τα μπισκότα / Με παρακολουθούν / Σας παρακολουθούν”», σημείωσε.

«Αυτό αναφέρεται στην ιδιωτικότητα και για όλους τους άλλους, για κάθε άτομο εκεί έξω που νιώθει ότι δεν έχει ιδιωτική ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή, και ο καθένας αξίζει τη δική του εκδοχή της ιδιωτικότητας», ανέφερε.

Ο will.i.am είχε συνεργαστεί για τελευταία φορά με την Britney Spears στο pop single «Scream & Shout» που κυκλοφόρησε το 2013.

Ο συμπαρουσιαστής του CBS Mornings, Nate Burleson, ρώτησε τον will.i.am αν αισθάνεται κάποια διαφορά μεταξύ της συνεργασίας του με την Britney Spears τότε και τώρα.

«Η μουσική είναι θεραπεία για πολλούς ανθρώπους. Για τους ανθρώπους που κάνουν μουσική, για τους ανθρώπους που ακούνε μουσική. Ο χορός είναι θεραπεία για πολλούς ανθρώπους», απάντησε ο will.i.am.

Britney Spears

«Όταν έχεις αυτή τη σύνδεση με τη μουσική και τον ρυθμό και το τραγούδι και τη μελωδία και την αρμονία και εκφράζεσαι μέσα από αυτό, σε βοηθάει να ξεπεράσεις ό, τι κι αν περνάς», συνέχισε.

«Το βλέπω αυτό κάθε φορά που τη βλέπω να χορεύει στο Instagram της. Φωτίζομαι κάθε φορά που το βλέπω αυτό γιατί βλέπω πόσο πολύ αγαπάει τη μουσική», είπε για την Britney Spears.

Ο will.i.am παρατήρησε την ίδια αντίδραση και όταν συναντήθηκε και στο στούντιο με την Britney Spears.

«Όταν είσαι στο στούντιο και κάνεις μουσική, αυτό είναι το μόνο πράγμα που μετράει. Βλέπω λοιπόν το ίδιο φως, την ίδια χαρά, την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος», σχολίασε.

Παρόλο που δεν έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, ο will.i.am επιβεβαίωσε ότι ήταν δίπλα στην Britney Spears όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και στη δικαστική μάχη που έδωσε για να τερματίσει την κηδεμονία της.

«Ήμουν θαυμαστής, φίλος και υποστηρικτής της Britney όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε.

Διαφήμιση

«Υποστηρικτής όσον αφορά έναν άνθρωπο που πηγαίνει και ακούει τη μουσική της και την υποστηρίζει, και όσον αφορά κάποιον που ήταν εκεί για να τη βοηθήσει στις στιγμές που αγωνιζόταν για την απελευθέρωσή της. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος», πρόσθεσε.

Το «Mind Your Business» είναι η επόμενη κυκλοφορία της Britney Spears μετά το «Hold Me Closer» με τον Elton John τον Αύγουστο του 2022, το οποίο αποτέλεσε την επιστροφή της στη μουσική μετά το τέλος των 13 ετών της κηδεμονίας της.

[ad_2]

Source link