Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Τα έξι χρόνια του «Melodrama» και η σοφή συμβουλή της Taylor Swift

Written by on 17 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Πολλή αγάπη και τα λέμε… σύντομα».

Η Lorde γιόρτασε την έκτη επέτειο του «Melodrama» και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πληθώρα αναμνήσεων, από τις ημέρες άγχους που πέρασε γράφοντας στίχους για το άλμπουμ του 2017 μέχρι τις σοφές συμβουλές που της έδωσε η Taylor Swift μετά την κυκλοφορία του.

«Προφανώς το “Melodrama” είναι 6 ετών», έγραψε η Lorde σε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram από την εποχή που ήταν ακόμη 18 – 19 ετών και ετοίμαζε το άλμπουμ.

Σε μία φωτογραφία, τρώει πρωινό την εποχή που έμενε για πολύ καιρό στο ξενοδοχείο Park Hyatt στη Νέα Υόρκη, όπου δημιούργησε το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ με παραγωγό τον Jack Antonoff.

Διαφήμιση

Η Lorde αποκάλυψε: «Πραγματικά δεν είχε ιδέα ότι ήταν ένα εξαιρετικά ακριβό ξενοδοχείο και έτσι ξόδεψα το μεγαλύτερο μέρος της προκαταβολής μου [για το άλμπουμ] στον λογαριασμό του ξενοδοχείου».

«Πολλές δραματικές συναντήσεις για το γράψιμο στίχων όπως αυτή», σχολίασε σε μία άλλη φωτογραφία στην οποία κάθεται με ένα λάπτοπ σε μία άδεια μπανιέρα. «Ήμουν τόσο αγχωμένη όλη την ώρα, η καρδιά μου ήταν σαν αυτή ενός μικρού πουλιού», πρόσθεσε.

Όταν το «Melodrama» κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου 2017, έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200 με 109.000 πωλήσεις στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα του.

Ωστόσο το πρώτο άλμπουμ της, «Pure Heroine» (2013), περιλάμβανε την επιτυχία «Royals» που κυριάρχησε στο Νο. 1 των charts για εννέα εβδομάδες και κατέγραψε 129.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Lorde

Φαίνεται ότι το 2017 η Lorde ήταν ελαφρώς απογοητευμένη που το «Melodrama» δεν είχε τόσο καλές επιδόσεις όσο το προηγούμενο, με βάση μία συνομιλία που είχε με την Taylor Swift.

Όμως η Taylor Swift, μακροχρόνια φίλη και πρότυπό της, κατάφερε να της ανεβάσει το ηθικό με μία συμβουλή, για την οποία η Lorde σημείωσε σήμερα ότι ήταν «πολύ ευγενική και καθόλου λανθασμένη».

«Πάντα θα σε φαντάζομαι στο μυαλό μου σε μία βάρκα με την Annie Lennox να ταξιδεύετε σε ένα ποτάμι από φοβερά αιθέρια όνειρα, αλλά και την ατμόσφαιρα του “μην παίζεις μαζί σας” παντού γύρω σας», έγραψε τότε η Taylor Swift στο κείμενό της προς τη Lorde, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η τελευταία.

«Και δεν νομίζω ότι οι πωλήσεις δίσκων της πρώτης εβδομάδας καθορίζουν αποκλειστικά την κληρονομιά (ενός καλλιτέχνη)», πρόσθεσε η Taylor Swift.

Η Lorde, η οποία κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της «Solar Power» το 2021, ολοκλήρωσε το ταξίδι της στις αναμνήσεις με μία αναφορά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

«Πολλή αγάπη και τα λέμε… σύντομα», έγραψε και ανάρτησε μία πρόσφατη φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί.

[ad_2]

Source link