Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Αναστασία κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Ευχή» και το video για το «Σημάδι»

Written by on 17 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Αναστασία αφήνει το «Σημάδι» της με το νέο άλμπουμ της «Ευχή».

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο «Ευχή».

Ενάμιση χρόνο πριν,  η νεαρή τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στο κοινό μέσω του TikTok με τις «Αμαρτίες» της, το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας – και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το άλμπουμ «Ευχή» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 τραγούδια και όλα τα mega hits που έχει κυκλοφορήσει η Αναστασία μέχρι σήμερα, όπως το «Αμαρτίες», το «Λίγο Λίγο», το «Μυστικό», και το πιο πρόσφατο «Μη Μιλάς».

Διαφήμιση

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Αναστασίας προσφέρει επίσης μία ευχάριστη ποικιλία από τραγούδια που καλύπτουν διάφορες διαθέσεις και συναισθήματα, εκφράζοντας διάφορες πτυχές της καλλιτεχνικής προσωπικότητας της ταλαντούχας τραγουδίστριας.

Θα απολαύσετε τη συγκινητική ερωτική μπαλάντα «Φλόγα», το εκρηκτικό «Ακρόπολη», το δυναμικό «Θύελλα», τη νοσταλγική «Γυναίκα», το πολύ εσωτερικό κομμάτι «Αναστασία» καθώς και το νέο super fresh καλοκαιρινό single της Αναστασίας με τίτλο «Σημάδι».

Το ταλέντο της Αναστασίας είναι εμφανές στο νέο άλμπουμ της από την ποικιλία των εκφραστικών της δυνατοτήτων και την ένταση που αποπνέει σε κάθε τραγούδι.

Την παραγωγή του άλμπουμ επιμελήθηκαν οι Γιώργος Καλογεράκος και Νίκος Χωρίτος.

Το «Σημάδι» κυκλοφορεί και στο YouTube μαζί με ένα εντυπωσιακό music video σε σκηνοθεσία του Bodega Visuals, στο οποίο παρακολουθούμε την always in fashion Αναστασία σε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές στη Νέα Υόρκη.

Η Αναστασίας καταγράφει μία συνεχώς ανοδική πορεία ανοδική στην ελληνική μουσική σκηνή. Με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Ευχή», η Αναστασία αναμένεται να κατακτήσει για ακόμα μία φορά τα μουσικά charts.

Το νέο άλμπουμ «Ευχή» της Αναστασίας κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακούστε το άλμπουμ στο Spotify.

[ad_2]

Source link