Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Written by on 17 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το ζευγάρι είχε κάνει πολλές προσπάθειες να αποκτήσει παιδί.

Ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Kourtney Kardashian ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας των blink-182 στο Λος Άντζελες, κρατώντας μία πινακίδα που έγραφε: «Travis είμαι έγκυος».

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν και οι δύο στο Instagram, η Kourtney Kardashian εμφανίζεται να κρατάει την πινακίδα και να την κουνάει στον αέρα και ενώ το κοινό ζητωκραυγάζει, ο ντράμερ των blink-182 κατεβαίνει από τη σκηνή και της δίνει ένα φιλί.

Διαφήμιση

Αφού ήταν φίλοι και γείτονες για πολύ καιρό, ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian έγιναν ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2021.

Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και παντρεύτηκαν πολιτικά τον Μάιο του 2022. Στη συνέχεια έκαναν έναν εντυπωσιακό γάμο στην Ιταλία παρουσία συγγενών και φίλων.

Τόσο ο Travis Barker όσο και η Kourtney Kardashian έχουν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους.

Η Kourtney Kardashian έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick τρία παιδιά, τον 13χρονο Mason, τη 10χρονη Penelope και την 8χρονη Reign. Εν τω μεταξύ, ο Travis Barker έχει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler τον 19χρονο Landon και τη 17χρονη Alabama.

Μια πηγή είχε δηλώσει προηγουμένως στο ET ότι ο Travis Barker όσο και η Kourtney Kardashian ήθελαν οπωσδήποτε να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό – και συναρπαστικό – γι’ αυτούς».

Το ριάλιτι «The Kardashians» του Hulu κατέγραψε τις προσπάθειες της Kourtney Kardashian και του Travis Barker να αποκτήσουν παιδί και την επίσκεψή τους στο γραφείο ενός γιατρού για να κάνουν τα πρώτα βήματα.

Αργότερα πραγματοποίησαν έναν βαθύ καθαρισμό για να απαλλαγούν οι οργανισμοί τους από τις τοξίνες σε κυτταρικό και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να δημιουργήσουν ένα υγιές έμβρυο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι δεν έπρεπε να έχει ερωτικές επαφές, να καταναλώνει καφεΐνη, να πίνει αλκοόλ, να τρώει ζάχαρη ή να γυμνάζεται με οποιονδήποτε τρόπο.

«Θα βγάλει όλες τις τοξίνες που βρίσκονται βαθιά μέσα στους ιστούς μας από το σώμα μας για να έχουμε καλύτερη ποιότητα ωαρίων», εξήγησε η Kourtney Kardashian για τον καθαρισμό και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουμε δοκιμάσει».

«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που ο Travis το κάνει αυτό μαζί μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω μόνη μου», πρόσθεσε σε μία εξομολόγηση. «Απλά νιώθω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε μαζί. Κάνουμε ένα μωρό μαζί», ανέφερε.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «The Kardashians», η 44χρονη δήλωσε ότι δεν θα κάνει άλλους γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η Kourtney Kardashian είχε μιλήσει σε προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι της οικογένειάς της για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Travis Barker μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε η διαδικασία στην υγεία της.

Διαφήμιση

«Με επιβάρυνε σωματικά. Η υγεία μου εξακολουθεί να επηρεάζεται επειδή είναι οι ορμόνες και επίσης ψυχικά, σίγουρα είχε αντίκτυπο. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαι ευτυχισμένη και να είμαι καλός γονιός για τα παιδιά μου. Εμείς απλά θα αποδεχτούμε ό, τι είναι γραφτό να γίνει», είπε.

«Θα θέλαμε ένα μωρό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», υπογράμμισε η Kourtney Kardashian, σημειώνοντας αργότερα: «Ό, τι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει. Έχουμε μία γεμάτη, ευλογημένη ζωή».



[ad_2]

Source link