Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η εξομολόγηση του Drew Taggart για τη μάχη του με τον αλκοολισμό

Written by on 17 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Ξέρω ότι είμαι ελαττωματικός».

Ο Drew Taggart των The Chainsmokers αποκάλυψε πρόσφατα μέσω Instagram τη βαθιά προσωπική μάχη του με τον αλκοολισμό.

Σε μία εκ βαθέων ανάρτηση που έκανε, δημοσιεύοντας με ένα βίντεο στο οποίο παίζει το τελευταίο single «Self Destruction Mode» των The Chainsmokers με τη συμμετοχή της bludnymph, ο Drew Taggart αναφέρθηκε στην «ελαττωματική φύση» του

Αναγνωρίζοντας ότι το αλκοόλ υπάρχει παντού στη μουσική βιομηχανία, ο Drew Taggart παραδέχτηκε με γενναιότητα ότι πάλευε με αυτόν τον εθισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Διαφήμιση

«Παλεύω με το ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, καθώς είναι ένας εθισμός που είναι συνυφασμένος με το περιβάλλον στο οποίο υπάρχουμε», ανέφερε, υπενθυμίζοντας ότι ακόμη και όσοι βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας δίνουν προσωπικές μάχες που μπορεί να μην τις γνωρίζει πάντα ο εξωτερικός κόσμος.

Ο 33χρονος καλλιτέχνης τόνισε επίσης τον αρνητικό κύκλο που μπορεί να δημιουργήσει η ενοχή, η οποία πηγάζει από το αίσθημα της ανεπάρκειας, και τον οδήγησε στο μονοπάτι της αυτοκαταστροφής.

«Αυτή η ενοχή ότι δεν είμαι αρκετά καλός ή ότι δεν είμαι καλύτερος, ειρωνικά με στέλνει σε μία καθοδική πορεία στην οποία ξεκινά ξανά ο κύκλος των κακών συνηθειών μου», εξομολογήθηκε.

Ήταν μία γενναία εξομολόγηση, που αποκάλυψε τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετώπισε ο Drew Taggart, ενώ ταυτόχρονα κατέρριψε την ψευδαίσθηση της τελειότητας που συχνά συνδέεται με τη φήμη.

Ωστόσο, ο Drew Taggart διευκρίνισε ότι το πρόσφατο single «Self Destruction Mode» των The Chainsmokers δεν πρέπει να θεωρηθεί ως μία έκκληση για βοήθεια.

Αντίθετα, το τραγούδι αγκαλιάζει τους πραγματικούς εαυτούς μας, με όλες τις ατέλειες και τα ελαττώματά τους.

Με τη δημοσιοποίηση αυτής της προσωπικής εμπειρίας του, ο Drew Taggart φαίνεται ότι ελπίζει να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους που μπορεί να δίνουν παρόμοιες μάχες, να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους και να βρουν παρηγοριά στην αποδοχή του εαυτού τους.

«Ξέρω ότι είμαι ελαττωματικός. Ξέρω ότι είμαι σπουδαίος και το ίδιο και εσείς», σημείωσε.

«Μην το ξεχνάτε ποτέ», κατέληξε ο τραγουδιστής των The Chainsmokers, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συμπόνιας και της κατανόησης για όλους τους ανθρώπους.



[ad_2]

Source link