Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Πόλεμος προσφορών για την επανένωση των πέντε μελών του συγκροτήματος

Written by on 24 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Οι Spice Girls θέλουν η επανένωσή τους να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα νέο ντοκιμαντέρ για τις Spice Girls φέρεται να έχει πυροδοτήσει πόλεμο προσφορών μεταξύ των μεγαλύτερων υπηρεσιών streaming.

Οι Spice Girls, οι οποίες αποτελούνταν από τις Melanie C, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton και Geri Horner, αναμένεται να επανενωθούν ως πεντάδα στην οθόνη για πρώτη φορά μετά από χρόνια για τις ανάγκες του επερχόμενου ντοκιμαντέρ.

Μία πηγή από την τηλεοπτική βιομηχανία μίλησε στην εφημερίδα The Sun σχετικά με το παρασκήνιο του ντοκιμαντέρ και υποστήριξε ότι το κόστος θα ήταν πολύ υψηλό για να μεταδοθεί στην τηλεόραση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πιο πιθανό να κυκλοφορήσει σε μία πλατφόρμα παγκόσμιας εμβέλειας όπως το Netflix.

Διαφήμιση

«Είναι απίθανο να το δείτε αυτό στο BBC ή το ITV, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το κόστος θα ήταν πολύ μεγάλο», είπε.

«Η παγκόσμια εμβέλεια είναι πολύ σημαντική, καθώς έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα ήθελαν πολύ να δουν την αγαπημένη τους πεντάδα να επανενώνεται», σημείωσε.

«Γνωρίζουν επίσης ότι οι Βρετανοί θαυμαστές τους θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι θα δουν τα είδωλά τους», πρόσθεσε.

Spice Girls

Η Mel B επιβεβαίωσε πέρυσι ότι το συγκρότημα συνεργάζεται για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τον σκηνοθέτη Jason Hehir, ο οποίος υπέγραψε επίσης τη σειρά ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για τον θρύλο του μπάσκετ Michael Jordan.

Η Scary Spice παραδέχθηκε επίσης στο αυστραλιανό talk show «The Project» ότι εκμυστηρεύτηκε την είδηση στον Dave Hughes, με τον οποίο βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer» στην Αυστραλία.

«Είπα στον Dave όταν οι κάμερες ήταν κλειστές ότι υπογράψαμε για το ντοκιμαντέρ μας με τους ανθρώπους που έκαναν το “The Last Dance”, και αυτός πήγε και το είπε σε όλο το κοινό», αποκάλυψε.

«Νομίζω ότι είπα “μόλις υπογράψαμε, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα” και μετά το είπε σε όλους», εξήγησε.

Οι Spice Girls φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκαν από το αποτέλεσμα του «The Last Dance» και επιστράτευσαν τον Jason Hehir και την ομάδα για να γυρίσουν τη «δική τους εκδοχή», σύμφωνα με τη Mel B.

«Ο σκηνοθέτης και ο τρόπος με τον οποίο γυρίστηκε ολόκληρο το concept ήταν πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά καλά – οπότε θα κάνουμε τη δική μας εκδοχή μαζί τους», ανέφερε.

Η Mel B αποκάλυψε επίσης στα τέλη του Μάιο ότι οι Spice Girls έχουν στα σκαριά μία έκπληξη στην οποία συμμετέχουν και τα πέντε μέλη του συγκροτήματος και πρόσθεσε ότι έβαζαν τις τελευταίες πινελιές σε ένα νέο πρότζεκτ που επρόκειτο να ανακοινωθεί «πολύ σύντομα».

[ad_2]

Source link