Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Rihanna αποχωρεί από διευθύνουσα συμβούλος της Savage X Fenty

Written by on 24 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Rihanna προσβλέπει στην επέκταση της Savage X Fenty.

Η Rihanna αποχώρησε από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, η Rihanna διόρισε στη θέση της τη Hillary Super, πρώην διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου Anthropologie.

Η 35χρονη τραγουδίστρια εκτελούσε χρέη διευθύνουσας συμβούλου από τότε που ίδρυσε τη Savage X Fenty το 2018. Σύμφωνα με τη Vogue, ωστόσο, η Rihanna θα διατηρήσει ηγετικό ρόλο στην εταιρεία ως εκτελεστική πρόεδρος.

Διαφήμιση

Σε ανακοίνωσή της, η Rihanna ανέφερε: «Ήταν υπέροχο που είδαμε το όραμά μας για τη Savage X Fenty να επηρεάζει τη βιομηχανία σε τόσο απίστευτο μέγεθος τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς, και θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε με τρόπους που πάντα συνδέονται με τον καταναλωτή».

«Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τη Hillary Super στη θέση της νέας μας Διευθύνουσας Συμβούλου – είναι μία δυναμική ηγέτιδα και επικεντρώνεται στο στόχο να μεταφέρει την εταιρεία σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο», πρόσθεσε.

Η Hillary Super κατείχε προηγουμένως ηγετικές θέσεις σε εταιρείες όπως οι Guess, American Eagle, Gap και Old Navy.

«Είμαι ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στην οικογένεια της Savage X Fenty. Είναι μία σημαντική δύναμη στον κλάδο των εσωρούχων και της ένδυσης και η αταλάντευτη δέσμευσή της να εξυμνεί τη συμπερίληψη και την έλλειψη φόβου είναι πηγή έμπνευσης», δήλωσε η ίδια.

Η Hillary Super θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά της, αντικαθιστώντας τη Rihanna, στις 26 Ιουνίου.

Rihanna

Η Rihanna, η καθαρή αξία της οποίας εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει προκαλέσει αναταράξεις στη βιομηχανία της μόδας από τότε που λάνσαρε τη Savage X Fenty το 2018.

Η Savage X Fenty έχει γίνει πρωτοπόρος στη μόδα χωρίς αποκλεισμούς, από τη χρήση plus-size μοντέλων μέχρι τη δημιουργία κομματιών που είναι ουδέτερα ως προς το φύλο. Οι συλλογές της Savage X Fenty περιελάμβανουν μεγέθη από 30A έως 46DDD στα σουτιέν και από XS έως 4X στα εσώρουχα.

Η Rihanna φημίζεται επίσης για τις εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας που διοργανώνει για τη Savage X Fenty, ανεβάζοντας υψηλότερα τον πήχη κάθε χρόνο. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, οι επιδείξεις της Savage X Fenty είναι διαθέσιμες για streaming στο Amazon Prime Video.

Η αστέρας της μουσικής αποχωρεί από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου καθώς η Savage X Fenty επιδιώκει να επεκταθεί πέρα από το ηλεκτρονικό εμπόριο, σύμφωνα με τη Vogue.

Από πέρυσι, η Savage X Fenty έχει ανοίξει επτά φυσικά καταστήματα σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων το Λος Άντζελες, το Χιούστον, το Λας Βέγκας και η Ατλάντα.

Πριν από τη Savage X Fenty, η Rihanna είχε ήδη καταφέρει να γίνει δισεκατομμυριούχος με την επαναστατική εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty.

Διαφήμιση

Όταν ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2017, η Fenty Beauty αποθεώθηκε αμέσως από τους θαυμαστές της Rihanna και το κοινό για την πλούσια γκάμα 40 αποχρώσεων για όλα τα χρώματα δέρματος των προϊόντων της.

Το Forbes υπολόγισε ότι η Fenty Beauty κατέγραψε μέσα σε μόλις ένα χρόνο πάνω 550 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα. Η ίδια η εταιρεία φέρεται να αξίζει 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

[ad_2]

Source link