Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιώργος Γιαννιάς – «Κάρμα» | Νέο τραγούδι

Written by on 24 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Έρωτας ή θαύμα με μία λέξη κάρμα».

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο πιο ερωτικός ερμηνευτής της γενιάς του, επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο με το νέο τραγούδι «Κάρμα» και μας υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο πάθος και ένταση.

Με έναν εντυπωσιακό ρυθμό και στίχους που αναφέρονται στη δύναμη του έρωτα, το «Κάρμα» είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του και συναρπάζει από την αρχή έως το τέλος.

Είναι ένα τραγούδι ιδανικό για το καλοκαίρι, που ξεχειλίζει από θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Διαφήμιση

Ο Γιώργος Γιαννιάς τραγουδά με μοναδικό τρόπο τους στίχους που είναι γεμάτοι συναισθήματα και με το ταλέντο του καταφέρνει να μεταφέρει μεγάλο μέρος της ερωτικής ενέργειας στο κοινό.

Η μουσική του τραγουδιού, δημιουργός της οποίας είναι ο επιτυχημένος Γιάννης Φρασέρης, χαρακτηρίζεται από ένα up-tempo ρυθμό που αποπνέει αισθησιασμό και δυναμισμό. Οι μελωδίες συνδυάζονται αρμονικά με τη φωνή του Γιώργου Γιαννιά και συνθέτουν ένα εκρηκτικό μουσικό σύνολο.

Ο ταλαντούχος στιχουργός Αλέξανδρος Ελευθεριάδης έχει υπογράψει τους στίχους του τραγουδιού. Με τις λέξεις του, μας παρασύρει σε έναν κόσμο ερωτικού πάθους και ανεξήγητης σύνδεσης μεταξύ δύο ερωτευμένων ψυχών.

Με τη μοναδική φωνή του και το χαρακτηριστικό μουσικό ύφος του, ο Γιώργος Γιαννιάς έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του ελληνικού και με το νέο τραγούδι του «Κάρμα» μας χαρίζει άλλη μία αξέχαστη ερμηνεία.

«Έρωτας ή θαύμα με μία λέξη κάρμα / Σαν αόρατη κλωστή μας κρατάει δεμένους / Μην το προσπαθήσεις να το εξηγήσεις / Δεν υπάρχει λογική στους ερωτευμένους»

Το νέο τραγούδι «Κάρμα» του Γιώργου Γιαννιά κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link