Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Travis Scott αποκαλύπτει τα δύο νέα singles «Escape Plan» και «Mafia»

Written by on 5 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Δύο νέα τραγούδια προσφέρει ο Travis Scott στους θαυμαστές του με αφορμή την επιστροφή του «Astroworld Music Festival».

Λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του στη σκηνή του φεστιβάλ «Astroworld», ο Travis Scott κυκλοφορεί την ανανεωμένη έκδοση του «Escape Plan» και ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Mafia» στο οποίο συμμετέχει ο J. Cole.

Ο Travis Scott παρουσίασε για πρώτη φορά το «Escape Plan» στο κοινό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο φεστιβάλ «Rolling Loud Miami» το περασμένο καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας 250 drones για να σχηματίσει στον ουρανό του Μαϊάμι ένα QR code για το pre-save του single, με το οποίο ξεκίνησε το πρόγραμμά του.

Ο αστέρας της hip-hop μουσικής προανήγγειλε την κυκλοφορία των δύο νεών τραγουδιών δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα το εξώφυλλο ενός φανταστικού περιοδικού με την ονομασία «Weekly World Truths», μία αναφορά στο ανενεργό ταμπλόιντ «Weekly World News», το οποίο παρουσίαζε πλασματικές «ειδήσεις» που μιμούνταν ιστορίες οι οποίες ασχολούνταν με το υπερφυσικό.

Στο εξώφυλλο εμφανίζεται μια – εμπνευσμένη από το «Weekly World News» – εκδοχή του Scott ως «bat boy», ενώ αναγράφονται τίτλοι που έχουν σκοπό να προκαλέσουν αίσθηση όπως: «Ποιος ξέρει τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια;», «Η αληθινή δυστοπία είναι εδώ!» και «Όταν το τέλος φτάσει, είναι πραγματικά η αρχή».

Φήμες υποστηρίζουν ότι το «Escape Plan» και το «Mafia» ενδέχεται να συμπεριληφθούν στο τρίτο προσωπικό mixtape του Travis Scott, το οποίο είναι πιθανό να έχει τον τίτλο «Dystopia» και θα προηγηθεί του πολυαναμενόμενου άλμπουμ «Utopia» του ράπερ.

Τα δύο τραγούδια κυκλοφορούν με αφορμή την επιστροφή του μουσικού φεστιβάλ «Astroworld» που διοργανώνει ο ίδιος ο Travis Scott στη γενέτειρά του, το Χιούστον του Τέξας.

Πάνω από 100.000 θαυμαστές από όλο τον κόσμο αναμένεται να παρακολουθήσουν φέτος το μουσικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα για τρίτη χρονιά και έχει δανειστεί το όνομά του από τον τίτλο τρίτου άλμπουμ του Travis Scott, «Astroworld».

Ο Travis Scott είναι επικεφαλής του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 5 – 6 Νοεμβρίου στο «Minute Maid Park» του Χιούστον και θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από τους Tame Impala, Bad Bunny, SZA, 21 Savage, Baby Keem, Earth, Wind & Fire και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Το Apple Music ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει ζωντανά την εμφάνιση του Travis Scott στην πρώτη από τις δύο βραδιές του «Astroworld Music Festival» σε 167 χώρες την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου (4:00 π.μ. τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου σε ώρα Ελλάδας).

Ακούστε το «Escape Plan»:

Ακούστε το «Mafia»:

[ad_2]

Source link