Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Mariah Carey συνεργάζεται με τον Khalid και τον Kirk Franklin στο «Fall In Love At Christmas»

Written by on 5 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Δεν θα μπορούσαμε να αγαπήσουμε περισσότερο αυτό το τραγούδι ακόμα και αν προσπαθούσαμε.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν επίσημα όπως επιβεβαιώνει η ίδια η βασίλισσα των Χριστουγέννων, η Mariah Carey, με ένα λαμπερό νέο τραγούδι.

Η Mariah Carey μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο χριστουγεννιάτικο single με τίτλο «Fall In Love At Christmas» στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις της με τον αστέρα της R&B Khalid και τον θρύλο της gospel μουσικής Kirk Franklin και ήδη μας έχει γίνει εμμονή.

Το «Fall In Love At Christmas» είναι το τέλειο ρομαντικό τραγούδι για να μας συνοδεύσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα εορταστικά τραγούδια της Mariah Carey, που συνήθως διαθέτουν άφθονα χριστουγεννιάτικα στοιχεία και πιο αισιόδοξο ρυθμό. Αντιθέτως, είναι έντονα επηρεασμένο από τις R&B ρίζες της Mariah.

Δεν είναι υπερβολικά γιορτινό με την πρώτη ακρόαση, αλλά όταν πλησιάζουμε στα τρία λεπτά του πεντάλεπτου κομματιού, οι γιορτές αρχίζουν πραγματικά να ξεκινούν.

Οι καμπάνες των έλκηθρων αρχίζουν να ηχούν, μια gospel χορωδία εμφανίζεται και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μεταφερόμαστε όλοι σε μια γιορτινή χώρα θαυμάτων που δεν έχουμε ξαναδεί.

Δεν θα μπορούσαμε να αγαπήσουμε περισσότερο αυτό το χριστουγεννιάτικο τραγούδι ακόμα και αν προσπαθούσαμε.

Το «Fall In Love At Christmas» ηχογραφήθηκε στην Ατλάντα και στο στούντιο Butterfly Lounge της Carey στο Λος Άντζελες, ενώ την παραγωγή του single επιμελήθηκαν οι Mariah Carey, Kirk Franklin και Daniel Moore, II.

Το μουσικό βίντεο για το «Fall In Love At Christmas» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία της ίδιας της Mariah Carey και του Bryan Tanaka στο Butterfly Lounge.

Οι τρεις καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο τραγούδι κάθονται γύρω από το πιάνο και δημιουργούν ένα ζεστό και χριστουγεννιάτικο κλίμα αγάπης. Στο βίντεο εμφανίζονται επίσης τα αξιολάτρευτα δίδυμα παιδιά της Mariah, Moroccan και Monroe.

Μετά την επιτυχία του περσινού εορταστικού αφιερώματος «Mariah Carey’s Magical Christmas Special», η Mariah Carey θα παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα με τον τίτλο «Mariah’s Christmas: The Magic Continues», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ τον Δεκέμβριο.

Στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου αφιερώματος, η Mariah Carey θα χαρίσει στους θαυμαστές της μια παγκόσμια αποκλειστική εκτέλεση του νέου single της «Fall In Love At Christmas».



[ad_2]

Source link