Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Tiësto και Ava Max συνεργάζονται στο νέο single «The Motto»

Written by on 4 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Tiësto και η Ava Max δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του πάρτι.

Ο Tiësto ενώνει τις δυνάμεις του με την Ava Max στο «The Motto», ένα συναρπαστικό dance banger που θα κάνει τους πάντες να σηκωθούν ξανά από τη θέση τους καθώς το πάρτι αρχίζει ξανά.

Το «The Motto» είναι το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Tiësto που θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music.

Το τραγούδι συνοδεύεται από με ένα νέο μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του Christian Breslauer, όπου ο Tiësto και η Ava Max ταξιδεύουν στο χρόνο και διασκεδάζουν στη δεκαετία του 1920.

«Η Ava είναι ένα τόσο συναρπαστικό νέο ταλέντο και η όμορφη φωνή της προσθέτει τόσο βάθος στο τραγούδι, ανυπομονώ να ακούσει ο κόσμος τη συνεργασία μας. Το “The Motto” είναι ο ύμνος του πάρτι που θα μας κάνει να χορεύουμε μέχρι το 2022, καθώς κλείνουμε μια τρελή χρονιά!» λέει ο Tiësto.

«Όταν ο Tiesto μοιράστηκε μαζί μου αυτό το τραγούδι, το ερωτεύτηκα και δεν μπορούσα να σταματήσω να το ακούω. Το “The Motto” είναι ένα ενδυναμωτικό τραγούδι, αναφέρεται στο να μην νοιάζεσαι, να είσαι ο εαυτός σου, να περνάς καλά και να αφήνεις τον κόσμο να το μάθει!», προσθέτει η Ava Max.

Το «The Motto» είναι η επόμενη κυκλοφορία του Tiësto μετά τη συνεργασία του με την Karol G στο «Don’t Be Shy», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 203 εκατομμύρια streams μέχρι σήμερα.

Πριν το «Don’t Be Shy», προηγήθηκε η τεράστια επιτυχία του «The Business», το οποίο έχει γίνει πλατινένιο στις ΗΠΑ και διαθέτει συνολικά πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια streams.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο Tiësto θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022 στην Ελλάδα και ότι θα ανέβει στη σκηνή του Primer Music Festival στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο για να παρουσιάσει στις 9 Ιουλίου 2022 το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό θέαμά του.

[ad_2]

Source link