Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Offset γιορτάζει την επιτυχία του στο νέο single «5 4 3 2 1» – Hit Channel

Written by on 20 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Ο Offset κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό τραγούδι μετά από τρία χρόνια.

Σε μία εντυπωσιακή επιστροφή, ο Offset παρουσιάζει το πρώτο του προσωπικό τραγούδι και μουσικό βίντεο μετά από τρία χρόνια με το «5 4 3 2 1», το οποίο κυκλοφορεί από η Motown Records / Universal Music.

Το τραγούδι, σε παραγωγή του βραβευμένου με Grammy ράπερ Baby Keem, βασίζεται σε ένα σκοτεινό beat. Εν τω μεταξύ, ο Offset με το χαρακτηριστικό γρήγορο flow του μετράει αντίστροφα «5 4 3 2 1».

Ο Offset καυχιέται επίσης για την επιτυχία του με ατάκες όπως: «Συλλέγω παπούτσια και δεν τα φοράω καν».

Στο μουσικό βίντεο που συνοδεύει το «5 4 3 2 1», ο Offset εμφανίζεται ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω με ρούχα Balenciaga σε ένα θεματικό πάρκο στο Παρίσι, με τους επισκέπτες να παρακολουθούν τον ράπερ εξίσου με απορία και απόλαυση καθώς ραπάρει και χορεύει ανάμεσα στα παιχνίδια.

Ο Offset ραπάρει από ένα πειρατικό πλοίο που περιστρέφεται και από μία κούνια που αιωρείται ψηλά πάνω από το έδαφος και κάνει επίσης moonwalk σε ένα από τα παιχνίδια διασκέδασης

Το «5 4 3 2 1» ξεκινάει άλλο ένα κεφάλαιο για τον Offset, έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες στη hip-hop μουσική σκηνή της τελευταίας δεκαετίας, καθώς ετοιμάζει την επόμενη ολοκληρωμένη δουλειά του μετά το χρυσό «Father of 4» του 2019.

Φυσικά, οι ρίμες του Offset έδωσαν επίσης την ενέργεια στο άλμπουμ «Culture III» των Migos, το οποίο ανέβηκε στο No. 2 του Billboard 200, συγκέντρωσε δεκάδες εκατομμύρια streams και έτυχε ευρείας αποδοχής όταν κυκλοφόρησε πέρυσι.

Ο Offset συμμετέχει επιπλέον στο νέο άλμπουμ «Funk Wav Bounces Vol. 2» του Calvin Harris μαζί με τους Justin Timberlake, Dua Lipa, Charlie Puth, Halsey και άλλους καλλιτέχνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Offset επιστρέφει με το δικό του σόλο τραγούδι ενώ ο Quavo και ο Takeoff των Migos συνεργάζονται ως δίδυμο το τελευταίο διάστημα, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη singles όπως το «Hotel Lobby» και το «Us vs. Them» με τον Gucci Mane.

Ο Offset είναι έτοιμος να αλλάξει το παιχνίδι όπως μόνο αυτός μπορεί για άλλη μία φορά.

[ad_2]

Source link