Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η PJ Harvey διασκευάζει το «Who By Fire» του Leonard Cohen – Hit Channel

Written by on 20 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Η PJ Harvey ηχογράφησε το τραγούδι για τη νέα σειρά «Bad Sisters» του Apple TV+.

Η PJ Harvey κυκλοφόρησε μία διασκευή του τραγουδιού «Who By Fire» του Leonard Cohen από το 1974.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ηχογράφησε το «Who By Fire» μαζί με τον συνθέτη Tim Phillips για τις ανάγκες της νέας σειράς «Bad Sisters» του Apple TV+.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του «Bad Sisters» είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στο Apple TV+. Τα νέα επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορούν κάθε Παρασκευή μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Η εκτελεστική παραγωγός και πρωταγωνίστρια του «Bad Sisters», Sharon Horgan, απευθύνθηκε προσωπικά στη Harvey για να ηχογραφήσει μία εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού του Leonard Cohen για τη σειρά.

«Πέρασα μία πολύ ευχάριστη ημέρα ηχογραφώντας τη διασκευή του “Who by Fire” του Leonard Cohen για το “Bad Sisters”», δήλωσε η PJ Harvey.

«Είχα μιλήσει με τη Sharon Horgan πριν από την ηχογράφηση, οπότε κατάλαβα γιατί θεώρησε ότι οι στίχοι του τραγουδιού ήταν τόσο κατάλληλοι για τη σειρά, αλλά και κατάλαβα ποιες λεπτομέρειες της ερμηνείας του Leonard της άρεσαν περισσότερο, και επομένως τι έπρεπε να προσπαθήσω να επαναλάβω, αλλά με τον δικό μου τρόπο», εξήγησε.

«Ο Tim Phillips και εγώ δουλέψαμε μαζί πάνω στην ερμηνεία μου για το τραγούδι. Διαπίστωσα ότι ο Tim ήταν ένας συναρπαστικός συνεργάτης που εμπνέει και κάνει την όλη διαδικασία να προχωρά», ανέφερε.

PJ Harvey

Η Sharon Horgan πρόσθεσε: «Σκέφτηκα τους στίχους του “Who By Fire” αμέσως μετά την έγκριση της σειράς και σκέφτηκα πόσο θα ταίριαζαν. Αρκετά σύντομα μετά από αυτό, σκέφτηκα τη φωνή της Polly να τραγουδάει αυτά τα λόγια και ρώτησα την Apple αν θα μπορούσαμε να το πραγματοποιήσουμε»

«Ήμουν θαυμάστρια της Polly εδώ και χρόνια και είχα άγχος όταν μιλήσαμε μέσω Zoom μαζί της. Δεν κατέχω το μουσικό λεξιλόγιο, αλλά ήξερα τι ήθελα. Της είπαμε όμως τις ιδέες μας και για τη σειρά – ήταν εντελώς στην αρχή σε εκείνο το στάδιο, μόνο φωτογραφίες και λέξεις, τίποτα γυρισμένο για να της δείξουμε, αλλά κατάλαβε την ιδέα και της άρεσε πολύ», περιέγραψε.

«Τη βάλαμε μαζί με τον Tim Phillips που είχε γράψει τη μουσική για το Shining Vale, οπότε ξέραμε ότι ήταν ιδιοφυΐα σε αυτό που κάνει. Ο τόνος ολόκληρης της σειράς επηρεάζεται από τη μουσική και τη φωνή της Polly. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα καταφέραμε», είπε.

Το «Bad Sisters» είναι μία σκοτεινή κωμωδία – θρίλερ που επικεντρώνεται στις αδελφές Garvey, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουν τον ξαφνικό θάνατο ενός μέλους της οικογένειάς τους, ενώ παράλληλα περνούν από έρευνα από μία ασφαλιστική εταιρεία.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Sharohn Horgan μαζί με τις Anne-Marie Duff, Eva Birthistle, Sarah Greene και Eve Hewson.

Νωρίτερα φέτος, η PJ Harvey κυκλοφόρησε μία επανέκδοση του άλμπουμ της «The Hope Six Demolition Project» του 2016 μαζί με το «The Hope Six Demolition Project – Demos».

[ad_2]

Source link