Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Zedd και Maren Morris συνεργάζονται στο «Make You Say» – Hit Channel

Written by on 20 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Ο Zedd και η Maren Morris ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά την επιτυχία του «The Middle».

Ο Zedd και η Maren Morris συνεργάζονται ξανά σε ένα άλλο single που αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή των charts και έχει τον τίτλο «Make You Say».

Το άκρως ακαταμάχητο τραγούδι, στο οποίο συμμετέχει και το πολυτάλαντο ηλεκτρονικό δίδυμο των BEAUZ, διαδέχεται τη συνεργασία του Zedd και της Maren Morris στο υποψήφιο για τρία βραβεία Grammy «The Middle», το οποίο μόλις έγινε επίσημα έξι φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ.

Στο «Make You Say», ο Zedd και η Maren Morris κατάφεραν για άλλη μια φορά να βρουν τη φόρμουλα για το τέλειο cross-genre τραγούδι, σχεδιασμένο να γνωρίσει μαζική απήχηση.

Το τραγούδι συνυπογράφουν οι Zedd, Maren Morris, BEAUZ, Charlie Puth και Jacob Kasher Hindlin (One Direction, Selena Gomez, Dua Lipa, Maroon 5).

Σε συνδυασμό με την άψογη παραγωγή του Zedd και τη δυναμική ερμηνεία της Maren Morris, το «Make You Say» θα αποτελέσει αναμφίβολα έναν ακόμη θριαμβευτικό ύμνο.

Ο Zedd λέει: «Άρχισα να δουλεύω πάνω σε αυτό το τραγούδι με τους BEAUZ πριν από περίπου 3 ή 4 χρόνια. Πηγαίναμε αργά μπρος-πίσω, βελτιώναμε την παραγωγή με την πάροδο του χρόνου, και στη συνέχεια ο Charlie και εγώ μπήκαμε στο στούντιο και γράψαμε το topline για το κομμάτι»

«Η Maren ηχογράφησε ένα demo του και ακουγόταν εκπληκτικό, οπότε τη συνάντησα στο Νάσβιλ και ηχογραφήσαμε την τελική φωνή στο “Make You Say” και πήγε το τραγούδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Το “Make You Say” είναι το εναρκτήριο λάκτισμα ενός νέου κεφαλαίου για εμένα και ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος», συνεχίζει.

Η Maren Morris δηλώνει: «Μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα ξανά με τον Zedd στο “Make You Say” μετά από μια τόσο συναρπαστική πορεία με το “The Middle”. Είναι ένα πολύ ζωντανό τραγούδι και η δημιουργία του μουσικού βίντεο ήταν σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο για εμένα όσον αφορά τη χορογραφία και το animation. Οι θαυμαστές θα ξετρελαθούν».

Οι BEAUZ προσθέτουν: «Σας ευχαριστούμε Zedd, Maren και Charlie που μας δώσατε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε ένα τόσο επικό project. Όλο το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα αξίζουν στο τέλος».

Το μουσικό βίντεο για το «Make You Say» αποτελεί μέρος της καμπάνιας «Made on iPad» της Apple.

Σκοπός της καμπάνιας «Made On iPad» είναι να αξιοποιήσει το μυαλό των διαφορετικών δημιουργών που χρησιμοποιούν το iPad για να ζωντανέψουν τις ιδέες τους λόγω της ευελιξίας του.

Με το Apple Pencil, το iPad γίνεται ένας ακόμα πιο πλούσιος καμβάς για δημιουργικότητα, όπου τεχνικές όπως το rotoscoping και το animation γίνονται εξαιρετικά δημοφιλείς επειδή το iPad τις έχει κάνει πολύ πιο προσιτές.

Αυτές οι τεχνικές χρησιμοποιούνται στο βίντεο για το «Make You Say» για να προσθέσουν συναισθηματικό βάθος στην ιστορία του τραγουδιού και να αναδείξουν το επίπεδο δημιουργικότητας που μπορεί να επιτευχθεί με το iPad.



[ad_2]

Source link