Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Jungkook των BTS είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο single «Seven»

Written by on 30 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το νέο single του Jungkook των BTS θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Ο Jungkook των BTS είναι έτοιμος να βάλει φωτιά στο καλοκαίρι.

Η Big Hit Music ανακοίνωσε την Πέμπτη 29 Ιουνίου ότι του Weverse ότι ο Jung Kook θα κυκλοφορήσει ένα νέο προσωπικό single και μάλιστα σύντομα.

Το νέο τραγούδι του Jungkook θα έχει τον τίτλο «Seven» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 14 Ιουλίου.

Διαφήμιση

Στη σχετική ανακοίνωση, το «Seven» περιγράφεται ως «ένα αναζωογονητικό καλοκαιρινό τραγούδι» που θα κάνει τους ARMY να νιώσουν «όλο το εύρος της γοητείας του Jung Kook».

Σύμφωνα με την Big Hit Music «θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες δραστηριότητες» από τον Jungkook.

Ο Jungkook είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022 το σόλο τραγούδι του «Dreamers» – στο οποίο συμμετείχε ο καλλιτέχνης Fahad Al-Kubaisi από το Κατάρ – για το soundstrack του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του Κατάρ.

Jungkook - BTS

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Dreamers» σημείωσε το ρεκόρ για το τραγούδι από Νοτιοκορεάτη σόλο καλλιτέχνη που ξεπερνά πιο γρήγορα τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify – αφού χρειάστηκε μόλις 35 ημέρες για να φτάσει σε εννιαψήφιο αριθμό streams.

Ο Jungkook τραγούδησε το «Dreamers» πριν από την κυκλοφορία του κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του Κατάρ τον Νοέμβριο.

Το «Dreamers» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Hot Trending Songs Chart του Billboard, που βασίζεται στις επιδόσεις ενός τραγουδιού Twitter.

Επίσης, έκανε ντεμπούτο στο Νο. 4 του Billboard Global Excl. U.S. chart και στο Νο. 9 του Billboard Global 200, ενώ κατέκτησε την κορυφή του Digital Song Sales Chart στις ΗΠΑ.

Παρόλο που αρκετά μέλη τους έχουν αρχίσει να υπηρετούν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία τους, οι BTS γιόρτασαν με κάθε επισημότητα τη δέκατη επέτειό τους αυτόν τον μήνα και για να σφραγίσουν το ορόσημο κυκλοφόρησαν το νέο single «Take Two».

Εκτός από τον Jungkook, μετά την ανακοίνωση που έκαναν οι BTS τον Ιούνιο του 2022 ότι επρόκειτο να προχωρήσουν σε διάλειμμα ως συγκρότημα για να επικεντρωθούν στις προσωπικές καριέρες τους, τη δική τους μουσική έχουν κυκλοφορήσει οι J-Hope, Jin, RM, Jimin και Suga – είτε με τη μορφή albums είτε με τη μορφή singles.

[ad_2]

Source link