Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Niall Horan δηλώνει την υποστήριξή του στον Lewis Capaldi για την ακύρωση των συναυλιών του

Written by on 30 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Niall Horan είναι «πραγματικά χαρούμενος» για την απόφαση του Lewis Capaldi να ακυρώσει τις συναυλίες του.

Ο Niall Horan εξέφρασε την υποστήριξή του στον καλό φίλο και συνάδελφο του Lewis Capaldi λίγες ημέρες αφότου ο Σκοτσέζος τραγουδιστής ακύρωσε όλες τις επερχόμενες συναυλίες του για να φροντίσει την ψυχική και σωματική υγεία του.

Ο Lewis Capaldi, ο οποίος έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τη μάχη του με το σύνδρομο Tourette, ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι – μετά τη δύσκολη εμφάνισή του στο Glastonbury 2023 – θα κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, ο Niall Horan σχολίασε για τον Lewis Capaldi: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος για τον Lewis που είναι σε θέση να πάρει τον χρόνο που προφανώς αισθάνεται ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή».

Διαφήμιση

«Όμως οι συναυλίες δεν γίνονται ποτέ εύκολες. Δεν νομίζω ότι συνηθίζεις ποτέ πραγματικά να τραγουδάς μπροστά σε 100.000 ανθρώπους. Αν έχεις κάποιο άγχος, τότε αυτή η σκηνή μπορεί να είναι ένα δύσκολο μέρος», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Glastonbury 2023, ο Lewis Capaldi άρχισε να υποφέρει από συσπάσεις λόγω του συνδρόμου Tourette ενώ τραγουδούσε το «Someone You Loved», αλλά οι θεατές πήραν αμέσως τη σκυτάλη και άρχισαν να τραγουδούν τους στίχους του τραγουδιού μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα.

«Ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Ήρθατε όλοι εδώ, και η φωνή μου πραγματικά μαζεύεται», είπε ο Lewis Capaldi στο κοινό και συμπλήρωσε: «Θα παίξουμε άλλα δύο τραγούδια, αν δεν σας πειράζει, ακόμα κι αν δεν μπορώ να πετύχω όλες τις νότες», πρόσθεσε.

Lewis Capaldi - Glastonbury 2023

«Νομίζω ότι κατάλαβαν πόσο πολύ δυσκολευόταν εκεί πάνω. Ήταν μία πραγματική ανθρώπινη στιγμή», σημείωσε ο Niall Horan για την αντίδραση του κοινού.

«Δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που τραγουδάει και μας κάνει να γελάμε όλη την ώρα, είναι ο άνθρωπος που υποφέρει επίσης από άγχος και το σύνδρομο Tourette και αυτό εκδηλώνεται επί σκηνής», είπε για τον Lewis Capaldi.

«Γι’ αυτό χαίρομαι που ο κόσμος ήταν στο πλευρό του και του έδειξε την υποστήριξή του», πρόσθεσε.

Το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του «How I’m Feeling Now» του Lewis Capaldi πρόσφερε μία πιο λεπτομερή ματιά στη μάχη του τραγουδιστή με το σύνδρομο Tourette, εξηγώντας πώς κατάφερε να διαχειριστεί τα τικ του καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο 26χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι από νωρίς δεν ήθελε να λάβει θεραπεία, αποκαλώντας τα τικ φυσιολογικό μέρος της ζωής του.

Ο Lewis Capaldi είχε ακυρώσει επίσης όλες τις συναυλίες του πριν από το Glastonbury 2023 προκειμένου να «ξεκουραστεί και να ανακάμψει» ενόψει της εμφάνισής του στο φεστιβάλ.

[ad_2]

Source link